Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Στον ΑΟ Καρδίτσας ο Σταματίου

Στον ΑΟ Καρδίτσας ο Σταματίου
σταματιου

Ο Κώστας Σταματίου θα είναι ο νέος τεχνικός του ΑΟ Καρδίτσας

" Στον ΑΟ Καρδίτσας συνάντησα ανθρώπους σοβαρούς και με όραμα, ενώ η ομάδα στηρίζεται σε νέους ποδοσφαιριστές από την περιοχή. Και εμένα μου αρέσει να εργάζομαι με νέους παίκτες. Θέλουμε να χτίσουμε τις βάσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει στόχο την πρώτη πεντάδα. Και αν έρθει το κάτι καλύτερο θα το διεκδικήσουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου τεχνικού.

Ρήγας Φεραίος

Το τέσσερα στα τέσσερα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος επιζητά ο Ρήγας Φεραίος ώστε να έχει ελπίδες σωτηρίας. Ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το αυριανό ματς. Το ματς είναι κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Nαυπακτιακός Αστέρας

Εκτός στόχου του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ναυπακτιακός μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Η απογοήτευση έχει προκαλέσει ερωτήματα αν θα παραμείνει τη νέα σεζόν ο Νίκος Στάικος στον πάγκο της ομάδας.

Καλλονή

Ενώ τα σενάρια φουντώνουν για την συγχώνευση της Καλλονής με τον Αιολικό, ο τεχνικός της Καλλονής Σωτήρης Αντωνίου συνιστά στους παίκτες του να ασχολούνται με τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κόντρα στην Πεύκη.

Άγιοι Ανάργυροι

Την άνοδο έχουν ως στόχο την επόμενη σεζόν στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Δακχτυλίδης έχει επαφές με επιχειρηματία που θα μπει στα διοικητικά της ομάδας. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, καθώς προέχει το αγωνιστικό κομμάτι και το αυριανό ματς με τα Βριλήσσια, όπου με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ