STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα Παναιτωλικού, Βόλου και Κηφισιάς μέχρι το φινάλε και τα ματς-φωτιά για την παραμονή

Μονομαχία του Βίκτωρα Κλωναρίδη με τον Τορεχόν
Μονομαχία του Βίκτωρα Κλωναρίδη με τον Τορεχόν EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά, ο Βόλος και ο Παναιτωλικός θα μονομαχήσουν για να αποφύγουν μία θέση που οδηγεί στη Super League 2. Δείτε το πρόγραμμά τους έως το φινάλε.

Η μάχη για την παραμονή στην Stoiximan Super League έχει πάρει "φωτιά" δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Οι νίκες του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς, όπως και η ήττα του Βόλου, έχουν κάνει άνω κάτω την βαθμολογία των playouts.

Αγρινιώτες και Θεσσαλοί με 30 και 29 πόντους αντίστοιχα βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ προτελευταία είναι η Κηφισιά με 28 βαθμούς. Ο ουραγός ΠΑΣ Γιάννινα έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός έχει το πάνω χέρι, καθώς θέλει θέλει τέσσερις βαθμούς για να σωθεί, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των αντιπάλων του. Ο Βόλος επίσης γνωρίζει πως με δικό του 2/2 έχει εγγυημένη την σωτηρία.

Η Κηφισιά από την πλευρά της ξέρει πως οι έξι βαθμοί δεν της εξασφαλίζουν παραμονή, καθώς χρειάζεται και απώλειες από τις δύο ομάδες που βρίσκονται πάνω στην βαθμολογία.

Δείτε το πρόγραμμα των "μαχητών" για την παραμονή έως το φινάλε:

Παναιτωλικός - 30 βαθμοί

  • 27/4, 20:00 Ατρόμητος (εντός)
  • 11/5, 20:00 ΟΦΗ (εκτός)

Βόλος - 29 βαθμοί

  • 27/4, 20:00 Πανσερραϊκός (εντός)
  • 11/5, 20:00 ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)

Κηφισιά - 28 βαθμοί

  • 27/4, 20:00 ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)
  • 11/5, 20:00 Πανσερραϊκός (εκτός)
Stoiximan Super League: Το πρόγραμμα Παναιτωλικού, Βόλου και Κηφισιάς μέχρι το φινάλε και τα ματς-φωτιά για την παραμονή

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ