STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία των playouts μετά τις νίκες του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς

Ο Μάριος Οικονόμου
Ο Μάριος Οικονόμου INTIME SPORTS

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playouts μετά από τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Νίκη για τον Παναιτωλικό επί του Αστέρα και της Κηφισιάς απέναντι στον Ατρόμητο.

Τρεις αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/4) για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Σημαντικές νίκες πανηγύρισαν ο Παναιτωλικός και η Κηφισιά στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους.

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-0 του Αστέρα και η ομάδα των Βορείων προαστίων 2-1 του Ατρομήτου με ανατροπή. Σε μπελάδες έχει μπει ο Βόλος, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία των playouts μετά τις νίκες του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής των playouts

  • ΟΦΗ - Βόλος 2-1
  • Αστέρας - Παναιτωλικός 0-2
  • Ατρόμητος - Κηφισιά 1-2
  • 21/04 15:00 Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Οι αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SSL ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ