STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Ο Τοράλ χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς που συνεχίζουν αήττητοι στα playouts

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  PLAYOYTS /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOYTS / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ συνέχισε την αήττητη του πορεία στα playouts, με τους Κρητικούς να επικρατούν 2-1 του Βόλου για την 5η αγωνιστική. Πρωταγωνιστής ο Τοράλ με δύο γκολ στο 28' και στο 49', μείσαν οι Θεσσαλοί με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 90+1'.

Το τρίποντο πανηγύρισε ο ΟΦΗ στο απόγευμα του Σαββάτου (20/4). Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 του Βόλου στο Γεντί Κουλέ για την 5η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Πρωταγωνιστής ο Τοράλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, ενώ στο 49' πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι Θεσσαλοί μείωσαν στο 90+1' με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου.

Ο ΟΦΗ έχει "καθαρίσει", καθώς στην βαθμολογία έχει 34 πόντους και είναι αήττητος στα playouts. Από την άλλη, ο Βόλος έμεινε στους 25 πόντους και ;έχει μπει σε μπελάδες, καθώς είναι μόνο στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς

Ο ΟΦΗ από νωρίς στο παιχνίδι μπήκε δυνατά. Στο 5ο λεπτό απείλησε με σουτ του Ριέρα εκτός περιοχής, ενώ στο 11' ένα γύρισμα του Τοράλ από τα αριστερά, προκάλεσε αναστάτωση στην άμυνα των Θεσσαλών. Στο 22' ο Γκλάβτσιτς είχε τελική με πλασέ εκτός "κουτιού", αλλά ο Χριστογεώργος ήταν παρών.

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Ο Τοράλ χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς που συνεχίζουν αήττητοι στα playouts

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και στο 28ο λεπτό αξιοποίησαν την υπεροχή τους. Ο Μπακού προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Τοράλ, ο οποίος με ψαλίδι δεν βρήκε την μπάλα. Ο Ριέρα πήρε την κατοχή την γύρισε στον Ισπανό, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0.

Οι Κρητικοί είχαν ακόμη μία τελική στο 42ο λεπτό. Ο ΟΦΗ έφερε με μεγάλη ευκολία την μπάλα στην περιοχή, ο Τοράρινσον από τα αριστερά άφησε στον Μπάκου, του οποίου το πλασέ ήταν αδύναμο και ο Κόβακς σταμάτησε την μπάλα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα βρήκαν και δεύτερο γκολ, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 49' ο Τοράρινσον από τη μεσαία γραμμή βρήκε τον Τοράλ στα δεξιά, εκείνος πάτησε περιοχή με άνεση, πλάσαρε και έκανε το 2-0. Μάλιστα, αμέσως μετά ο ΟΦΗ είχε νέα καλή στιγμή με το σουτ του Ισέκα.

O Bόλος επιχείρησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 58' απείλησε με τον Γκαρσία στο 58' και με τον Ασεχνούν στο 64', δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 78' οι Θεσσαλοί είχαν διπλή ευκαιρία με Γκλάβτσιτς και Μπερτόγλιο, αλλά δεν βρήκαν δίχτυα. Από την άλλη, ο ΟΦΗ χτυπούσε στην αντεπίθεση.

Τελικά, ο Βόλος μείωσε στο 90+1'. Μετά από γέμισμα του Κίτσου από τα αριστερά, ο Λαμπρόπουλος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Ο Τοράλ χάρισε το τρίποντο στους Κρητικούς που συνεχίζουν αήττητοι στα playouts
  • ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72' Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79' Γκλάζερ), Μπάκου (72' Μοσκέρα), Τοράλ (64' Γκαγέγος), Ριέρα, Ισέκα (80' Φελίπε)
  • ΒΟΛΟΣ: Κόβακς, Μύγας (62' Μπερτόγλιο), Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα (85' Κίτσος), Ντε Καμπς (62' Τρουιγέ), Τσοκάνης, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (70' Ποπέσκου), Μανουέλ Γκαρσία (70' Μωραΐτης)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ