STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των playouts

Ο Κόμπα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο Βόλος - Κηφισιά
Ο Κόμπα πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε στο Βόλος - Κηφισιά INTIME SPORTS

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των playouts. Τρίποντο ανάσα για τον Βόλο, έμεινε στην τελευταία θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η δεύτερη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με την ισοπαλία στο "Γεντί Κουλέ" ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο.

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία με τον Βόλο να παίρνει ένα τρίποντο ανάσα μετά τη νίκη του επί της Κηφισιάς και τον ΠΑΣ Γιάννινα να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των playouts
Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής των playouts

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League άνοιξε στις Σέρρες όπου ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Αστέρα με δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο.

Εν συνεχεία Στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Κηφισιά με 4-1, με τους Θεσσαλούς να φτάνουν τους 25 πόντους και την ομάδα των Βορείων Προαστίων να μένει στους 22.

Λίγη ώρα αργότερα ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

  • Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (59' Ουάρντα, 74' Αυλωνίτης)
  • Βόλος - Κηφισιά 4-1 (3' Κόμπα, 11', 45+2' Γκαρσία, 85' Μωραΐτης / 33' Οζέγκοβιτς)
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1 (25' Πέδρο Κόντε/70' Σέρχιο Ντίας)
  • ΟΦΗ - Ατρόμητος 0-0

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων στα playouts

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες στη Stoiximan Super League (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά, δηλαδή στα τέσσερα ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες οι ομάδες στο πρωτάθλημα).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων συλλόγων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του πρωταθλήματος (κατά την κανονική περίοδο και τα playoffs αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

  • 6/4 17:00 Ατρόμητος - Πανσερραϊκός
  • 6/4 19:30 Αστέρας - Κηφισιά
  • 6/4 19:30 Παναιτωλικός - Βόλος
  • 6/4 20:00 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα

Οι αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SSL ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ