STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Κηφισιά 4-1: Σημαντικό βήμα παραμονής με πρωταγωνιστή τον Γκαρσία

Ο Γκαρσία πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κηφισιά
Ο Γκαρσία πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κηφισιά INTIME SPORTS

Ο Βόλος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκαρσία που πέτυχε δύο γκολ επικράτησε 4-1 της Κηφισιάς και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στη Super League με το τρίποντο που πήρε καθώς προσπέρασε στη βαθμολογία την ομάδα των Βορείων Προαστίων και τον Παναιτωλικό.

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Βόλος επικρατώντας της Κηφισιάς με 4-1 για τη 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League. Οι παίκτες του Χρήστου Κόντη με τον Γκαρσία να πετυχαίνει δύο γκολ πήραν ένα σημαντικό τρίποντο και προσπέρασαν στη βαθμολογία τόσο τον αντίπαλο τους, την ομάδα των Βορείων Προαστίων όσο και τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά, πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ, κόντρα σε μια ομάδα που μπήκε "κοιμισμένη" στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, τα έπαιξαν όλα για όλα στο δεύτερο μέρος, ρίσκαραν αλλά εν τέλει γνώρισαν βαριά ήττα στο Βόλο.

Τα xgoals της αναμέτρησης Βόλος - Κηφισιά
Τα xgoals της αναμέτρησης Βόλος - Κηφισιά SPORT24/OPTA

Δύο γκολ σε 11 λεπτά ο Βόλος

Ο Βόλος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πετύχει 2 γκολ σε 11 λεπτά και να μπει σε θέση οδηγού με το καλημέρα στο ματς. Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν στο 1' με την κεφαλιά του Γκαρσία να φεύγει εκτός εστίας. Στο 3' σε κόρνερ από τα δεξιά η άμυνα της Κηφισιάς δεν απομάκρυνε σωστά, έγινε νέα σέντρα με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει αλλά η μπάλα έφτασε στον Κόμπα που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 11' όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά και νίκησε για δεύτερη φορά τον Αναγνωστόπουλο για να γράψει το 2-0 για το Βόλο.

Η Κηφισιά άρχισε να "ξυπνάει" μετά το πρώτο τέταρτο στο ματς. Η πρώτη τελική ήρθε στο 15' όταν ο Οζέγκοβιτς έκανε το σουτ με τον Κόβατς να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα. Επτά λεπτά αργότερα ο Βόλος απείλησε ξανά όταν έκλεψε τη μπάλα, ο Ασεχνούν έκανε το σουτ με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα στο 33' όταν έβγαλαν μια ωραία αντεπίθεση από τα δεξιά με τον Ματέους Σάντος να γυρίζει στον Οζέγκοβιτς ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μενέντεθ από πλευράς φιλοξενούμενων βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Κόβατς μπλόκαρε με σχετική ευκολία.

Αντί για 2-2, 3-1... με Γκαρσία

Η Κηφισιά έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Κόβατς να κρατάει το 2-1 υπέρ της ομάδας του. Αρχικά στο 41' ο Οζέγκοβιτς είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του, επιχείρησε το σουτ, με τον γκολκίπερ του Βόλου να διώχνει σε κόρνερ. Και στο 45+2' ο Σναϊντερλάντ έκανε την προσπάθεια, είδε τη μπάλα ξανά μπροστά του, σούταρε αλλά και πάλι ο Κόβατς απομάκρυνε με το πόδι του.

Ο Βόλος βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστέρα με τη μπάλα να γυρίζει στο ύψος του πέναλτι προς τον Γκαρσία ο οποίος πλάσαρε και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για να γράψει το 3-1 με τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Η Κηφισιά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με δύο αλλαγές και με επιπλέον ρίσκο από τον Μπράτσο καθώς η ομάδα του έπρεπε να σκοράρει για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Οι Τετέι και Κλωναρίδης πέρασαν στο ματς αντί των Μενέντεθ και Γκόμπελιτς με τον Κλωναρίδη να παίζει ως δεξί μπακ χαφ.

Ο Βόλος όμως ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος. Στο 68' σε κόρνερ από τα δεξιά ο Σιέλης πήρε την κεφαλιά με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι που ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην μετάβαση είχαν μια ακόμη καλή στιγμή στο 84' όταν ο Μύγας έφυγε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Αναγνωστόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η ομάδα του Χρήστου Κόντη έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της στο 85' όταν ο Μωραίτης βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, και πλάσαρε εύστοχα τον Αναγνωστόπουλο για το 4-1.

Η Κηφισιά θα μπορούσε να μειώσει το σκορ στο 87' όταν ο Οζέγκοβιτς κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά είδε τον Κόβατς να αποκρούει τη μπάλα.

Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Βόλος - Κηφισιά
Οι κορυφαίες επιδόσεις και τα στατιστικά στο Βόλος - Κηφισιά SPORT24/OPTA

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Γκλάβτσιτς (90+3' Τρουιγιέ), Ντε Καμπς, Μύγας, Ασεχνούν, Κόμπα (72' Μπερτόγλιο), Γκαρσία (82' Μωραϊτης).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (46' Τετέι), Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς (79' Γιόβαντσιτς), Τσανάτζια (64' Σολόα), Σναϊντερλαντ (64' Πρίτσας), Μενέντες (46' Κλωναρίδης), Ματέους Σάντος, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ