ΒΕΡΟΙΑ

Στόικα: " Μας τιμώρησε η μπάλα"

Στόικα: " Μας τιμώρησε η μπάλα"
Στόικα

Ο τεχνικός της Βέροιας Στεφάν Στόικα στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο

"Στη ζωή χρειάζεται και τύχη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα υπάρχει άγχος από τους λίγους βαθμούς που έχει μέχρι τώρα η ομάδα.

Πιστεύω όμως ότι η Βέροια θα βρει τον δρόμο της καθώς έχει τις δυνατότητες. Μας τιμώρησε η μπάλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας.

Για το πως έχει δουλέψει το τελευταίο διάστημα, τόνισε: "Ανεβάσαμε ρυθμούς γιατί το απαιτεί η κατηγορία στην οποία αγωνίζεται η ομάδα. Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι όλο αυτό το διάστημα είχαμε και κάποιες απουσίες, όπως οι Μρντάκοβιτς και Μπεν που ενσωματώθηκαν αργά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αυξήσουμε το πρέσινγκ πάνω στη μπάλα. Η ομάδα παίζει ακόμη αργά και πρέπει να ανεβάσουμε την ταχύτητά της".

Για το πως κύλησε το ματς, είπε: "Στη ζωή χρειάζεται και τύχη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα υπάρχει άγχος από τους λίγους βαθμούς που έχει μέχρι τώρα η ομάδα. Πιστεύω όμως ότι η Βέροια θα βρει τον δρόμο της καθώς έχει τις δυνατότητες. Μας τιμώρησε η μπάλα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ