ΜΙΛΑΝ

Στόχος του Τζιλαρντίνο η Εθνική

Στόχος του Τζιλαρντίνο η Εθνική
New Image

Ο επιθετικός της Μίλαν αναστήθηκε ποδοσφαιρικά μετά από... 158 μέρες αφλογιστίας και τώρα θέλει να χτυπήσει την πόρτα της "σκουάντρα ατζούρα"

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θυμήθηκε μερικές από τις λαμπερές βραδιές πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, συντρίβοντας με 5-1 την ομάδα του Ντέλιο Ρόσι, και πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης το μεγάλο κέρδος για τους Μιλανέζους ήταν ο... Τζιλαρντίνο.
Ο Ιταλός φορ, ο οποίος έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι από τους οπαδούς των "ροσονέρι" (μάλιστα στο "Σαν Σίρο" τα σφυρίγματα και οι αποδοκιμασίες εναντίον του είχαν μετατραπεί σε συνήθες φαινόμενο το τελευταίο διάστημα), πήρε το αίμα του πίσω καθώς σκόραρε (δις) μετά από 158 (!) μέρες, με την τελευταία φορά που είχε χριστεί σκόρερ να είναι στις 19 Απρίλη κόντρα στην Άσκολι.

Τώρα, σε σαφώς καλύτερη ψυχολογική κατάσταση ο "Τζίλα" ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη, υποστηρίζοντας ότι ο μεγάλος στόχος του είναι να επιστρέψει στην Εθνική Ιταλίας ενόψει Euro 2008.

"Από τώρα μέχρι τον Γενάρη θα πρέπει να δείξω στον Ντοναντόνι ότι μπορώ να σκοράρω, για να τον φέρω σε δύσκολη θέση και να ξανακερδίσω τη θέση μου στην ομάδα. Το σημαντικότερο είναι να αποδείξω την αξία μου στο γήπεδο και όχι στα λόγια", τόνισε με σημερινές του δηλώσεις ο Τζιλαρντίνο και συνέχισε:

"Οι κριτικές; Δεν θέλω να μιλήσω, αν και οι οπαδοί έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τη γνώμη τους, μένει σε εμάς να τους διαψεύσουμε στο γήπεδο αν χρειαστεί. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και την αρραβωνιαστικιά μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από τη Μίλαν. Είχα πάντα την υποστήριξη των συμπαικτών μου καθώς και της διοίκησης, και αυτό το γεγονός ήταν σημαντικό για εμένα", κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ιταλός φορ.









TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ