ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Νίκη ψυχολογίας με Λάτσιο"

Γκαλιάνι: "Νίκη ψυχολογίας με Λάτσιο"
New Image

Αισιόδοξος για την επόμενη μέρα της Μίλαν μετά το 5-1 επί των "λατσιάλι" εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι", ο οποίος επαίνεσε επίσης τους Τζιλαρντίνο και Πάτο

"Το χθεσινο (7/10) ματς πιστεύω ότι έίναι της ανάκαμψης, κυρίως από πλευράς αποτελέσματος", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι" και συνέχισε:

"Και άλλες φορές η Μίλαν έχει παίξει πολύ καλά. Για παράδειγμα, κόντρα στην Παλέρμο πραγματοποίησε καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με αυτή κόντρα στη Λάτσιο, ενώ και στη Γλασκώβη τα πήγε αρκετά καλά, και όμως ήρθαν δύο απίστευτες ήττες".

Η εμφάνιση μάλιστα στο "Ολίμπικο" υποχρεώσε τον Γκαλιάνι να μην κάνει την παραμικρή αναφορά σε διαιτητικά λάθη που έβλαψαν την ομάδα του σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια, αλλά να κάνει ειδική αναφορά στον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Απρίλη.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έβαλε δύο γκολ πολύ όμορφα, και ήταν πολύ σημαντικό να καταφέρει να ξεμπλοκάρει. Όταν μπήκε στα αποδυτήρια, όλοι οι συμπαίκτες του τον χειροκρότησαν".

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αναφέρθηκε επίσης και στις περιπτώσεις των Ρονάλντο και Πάτο, από τους οποίους περιμένει μεγάλη βοήθεια ο Κάρλο Αντσελότι κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

"Για τον Ρονάλντο, πιστεύουμε ότι μετά τη διακοπή θα μπορέσει να είναι μαζί μας, στις 21 Οκτώβρη. Μετά έχουμε και τον Πάτο, που θα είναι στη διάθεσή μας από τον Γενάρη.

Έχουμε κάνει μία πολύ καλή επιλογή αποκτώντας τον. Προτιμήσαμε να πάρουμε αυτόν τον παίκτη και να τον περιμένουμε, παρά να ποντάρουμε σε άλλους παίκτες.

Είχα πει ότι μου θύμιζε τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στα νιάτα του, όμως ο Αντσελότι μου είπε ότι είναι ακόμα πιο γρήγορος",

κατέληξε χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Μίλαν.











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ