Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Στόχος η άνοδος για τον Μεσσηνιακό

Στόχος η άνοδος για τον Μεσσηνιακό
New Image

Ο Μεσσηνιακός έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν όπως φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις της ομάδας

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Τσάκωνας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον μεγαλομέτοχο Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει αποφασίσει να συνδράμει οικονομικά ώστε να επιτευχθεί ο στόχος.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ενώ γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα με νεαρούς παίκτες που προέρχονται από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή αφού δεν έχει αποφασιστεί αν θα παραμείνει στο πόστο του ή θα προαχθεί σε πρώτος προπονητής της ομάδας ο Δημήτρης Τσάκωνας.

Αετός Σκύδρας

Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος του Αετού Σκύδρας για τη νέα σεζόν. Αυτό αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση της ομάδας, η οποία έγινε για την ανάδειξη προσώπων που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ της ομάδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο στη θέση αυτή ώστε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Καλλικράτεια

Ο Θεόδωρος Πανανάς έβαλε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό: " Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής και να μην είμαστε απλώς κομπάρσοι. Θα ενισχυθούμε με παίκτες κυρίως από την περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς υπάρχουν πολλά ταλέντα που διψάνε για ποδόσφαιρο.

Το θέμα είναι να υπάρχει σωστός προγραμματισμός. Είμαι περήφανος που εμείς έχουμε αυτό το στοιχείο, οπότε νομίζω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία

".










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ