ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο τραπέζι και ο δανεισμός του Κασάμι

Στο τραπέζι και ο δανεισμός του Κασάμι
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ο "διστακτικός" της υπόθεσης της μετακίνησης του Ελβετού στο "Αρτέμιο Φράνκι". "Φεύγουν" τα διαρκείας, πάνω από 17.000 έχουν πουληθεί.

Ο κόουτς της Φιορεντίνα, Πάουλο Σόουζα μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ο «διστακτικός» της υπόθεσης της μετακίνησης του Ελβετού στο "Αρτέμιο Φράνκι". Και ην Παρασκευή (14/8) συνεχίστηκαν στην Ιταλία τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να πιέζει την Φιορεντίνα για να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι.

Συμπλήρωναν μάλιστα πώς ο Ελβετός χαφ θέλει το συντομότερο δυνατόν να τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του στους «βιόλα».

Πάντως, σημείωναν στα ρεπορτάζ τους και κάτι που έχει τη σημασία του. Μία… λεπτομέρεια για την ακρίβεια. Ότι ο κόουτς της Φιορεντίνα, ο γνωστός μας Πάουλο Σόουζα, δεν δείχνει και τόσο "ζεστός" με τον Κασάμι. Για αυτό τον λόγο έχει πέσει στο τραπέζι και η ιδέα να παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Φλωρεντίας και να μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του.

Υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Το θέμα είναι ότι στην Ιταλία επιμένουν πολύ με τον Ελβετό. Μπορεί να έμπλεξαν κάποια στιγμή και τον... Κάτσε του ΠΑΟΚ, αλλά η αλήθεια είναι πώς ο Ραϊόλα πιέζει αρκετά την Φιορεντίνα για να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε ο Κασάμι να γίνει κάτοικος "Αρτέμιο Φράνκι".

*Εξάλλου, μεγάλη κινητικότητα συνεχίζουν να έχουν τα εισιτήρια διαρκείας των Πειραιωτών. Μέχρι στιγμής, έχουν πουληθεί πάνω από 17.000 και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα να... απειλείται το ρεκόρ των 18.250 καρτών διαρκείας της περιόδου 2004-05, της πρώτης στο νεότευκτο "Γ. Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ