ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο προσκήνιο Νιάνγκ και Οσβάλντο

Στο προσκήνιο Νιάνγκ και Οσβάλντο

Την περίπτωση του ακραίου μεσοεπιθετικού, Εμπαγιέ Νιανγκ, της Μίλαν εξετάζει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο ελληνικός Τύπος, ενώ ενδιαφέρει ο Ιταλοαργεντίνος φορ, Πάμπλο Οσβάλντο,

Την περίπτωση του ταχύτατου ακραίου μεσοεπιθετικού, Εμπαγιέ Νιανγκ, της Μίλαν εξετάζει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν σημερινά (24/7) δημοσιεύματα του Τύπου. Πρόκειται για τον 20χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή (παίζει τόσο ως εξτρέμ, όσο και σαν στράικερ στην κορυφή) που αγωνίστηκε ως δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν με τα χρώματα της Μονπελιέ (22 εμφανίσεις, 5 γκολ), με τον ιταλικό σύλλογο να τον έχει αποκτήσει νωρίτερα από την Καέν.

Ο Εμπαγιέ Νιανγκ θεωρείται ένα από τα σπουδαία ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου (διεθνής με την Κ-21 της χώρας του) τα τελευταία χρόνια, ωστόσο στο Μιλάνο δεν μπόρεσε να κάνει την έκρηξη του με τους "ροσονέρι". Ο παίκτης δεν είναι στα βασικά πλάνα του Φιλίπο Ιντσάγκι για την νέα σεζόν, έχει συμβόλαιο έως και το 2017, αλλά η Μίλαν είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τον δανεισμό ή την πώληση του.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κοστολογείται κοντά στα 5.000.000 ευρώ. Είναι περίπτωση μέσα στα μεταγραφικά στάνταρ που έχουν θέσει οι Πειραιώτες. Νεαρός, ταλαντούχος και με μεταπωλητική αξία. Πιθανή κίνηση του Ολυμπιακού, λογικά, θα έχει να κάνει για ετήσιο δανεισμό με ρήτρα αγοράς.

Να τονίσουμε πως ο Εμπαγιέ Νιανγκ βρίσκεται στην αποστολή της Μίλαν στην Αμερική, πιθανότατα θα λάβει μέρος στο φιλικό κόντρα στους Πειραιώτες στο Τορόντο του Καναδά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκεί συζητήσεις. Ατζέντης του ποδοσφαιριστή είναι ο Μίνο Ραϊόλα, με τον οποίο έχουν κάνει αρκετές δουλειές οι Πειραιώτες, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο μάνατζερ.

Στη λίστα για σέντερ φορ και ο Πάμπλο Οσβάλντο

Εξάλλου, για τη θέση του σέντερ φορ απασχολεί τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Οσβάλντο της Σαουθάμπτον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. ο οποίος έχει μπει στη λίστα των υπό πώληση παικτών της αγγλικής ομάδας,

Ο 28χρονος διεθνής Ιταλός στράικερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αργεντινή και αγωνίστηκε και ως δανεικός στη Γιουβέντους, εξετάζεται από τους "ερυθρόλευκους" και βρίσκεται στη λίστα μαζί με τον Γέλε Βόσεν της Γκενκ και ορισμένους άλλους ποδοσφαιριστές.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια με τη φανέλα της Σαουθάμπτον και πέτυχε 3 γκολ, ενώ από τον Γενάρη και μετά έπαιξε δανεικός στη Γιουβέντους, έχοντας 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (1 γκολ, μία ασίστ) κι άλλα 7 στο Europa League (2 γκολ). Η αξία του ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει είτε με αγορά, αν ρίξει τις απαιτήσεις της η ομάδα του, είτε με δανεισμό για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Το θέμα είναι να πειστεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, παίζοντας στον πρωταθλητή και έχοντας την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ