ΣΚΩΤΙΑ

Στο πλευρό του Πετρόφ (και) η Σέλτικ

Στο πλευρό του Πετρόφ (και) η Σέλτικ
© PA

Οι φίλοι της Σέλτικ δεν ξέχασαν τον πρώην άσο τους, Στίλιαν Πετρόφ, που πάσχει από οξεία λευχαιμία, και του έδειξαν την αμέριστη συμπαράστασή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σεντ Τζόνστον (photos).

Η διάγνωση που έγινε την Παρασκευή και αποκάλυψε πως ο Στίλιαν Πετρόφ πάσχει από οξεία λευχαιμία προκάλεσε σοκ στο χώρο του αγγλικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τα μηνύματα συμπαράστασης που φτάνουν πάντως για τον 32χρονο Βούλγαρο άσο να είναι συγκινητικά.

Το Σάββατο, ο αρχηγός της Άστον Βίλα είδε τους φίλους των "χωριατών" να του δείχνουν την αγάπη τους και να παίρνει δύναμη ενόψει του γολγοθά που καλείται να ανέβει (τη Δευτέρα ξεκινάει τη θεραπεία του στο Λονδίνο), ενώ το απόγευμα της Κυριακής πήραν σειρά οι αντίστοιχοι της Σέλτικ.

O Πετρόφ έζησε μεγάλες στιγμές στη Σκωτία με τη φανέλα των "καθολικών" (1999-2006) και οι οπαδοί έδειξαν πως διαθέτουν... καλή μνήμη, με το πανό "You'll never walk alone Stan" ("Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος σου") να κάνει την εμφάνισή του στο "Σέλτικ Παρκ" πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά στους παίκτες της Σέλτικ, έκαναν την προθέρμανσή τους φορώντας μαύρες φανέλες με το όνομά του στην πλάτη ("Petrov 19").

Να σημειωθεί τέλος πως μόλις ο αγώνας μπήκε στο 19ο λεπτό, το γήπεδο σηκώθηκε στο... πόδι, με τους οπαδούς να χειροκροτούν ρυθμικά και να φωνάζουν το όνομα του Πετρόφ για ένα ολόκληρο λεπτό.

Στο πλευρό του Πετρόφ (και) η Σέλτικ
© PA

Ο τεχνικός της Σέλτικ, Νιλ Λένον, φοράει φανέλα προς τιμήν του Στίλιαν Πετρόφ

Στο πλευρό του Πετρόφ (και) η Σέλτικ
© PA

Οπαδός της Σέλτικ δείχνει φανέλα του Πετρόφ

TAGS ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ