PREMIER LEAGUE

Λευχαιμία ο Στίλιαν Πετρόφ!

Λευχαιμία ο Στίλιαν Πετρόφ!

Σοκ στο Νησί με τον Στίλιαν Πετρόφ, καθώς ύστερα από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαγνώστηκε πως πάσχει από οξεία λευχαιμία.

Ο 32χρονος αρχηγός της Άστον Βίλα (30 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν για τους "χωριάτες") αγωνίστηκε στην ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Άρσεναλ το περασμένο Σάββατο, όμως μετά το τέλος του αγώνα αισθάνθηκε αδιαθεσία και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ήταν σοκαριστικό για τον ίδιο αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, με τη διάγνωση να κάνει λόγο για οξεία λευχαμία όπως γνωστοποίησε και επίσημα μέσω ανακοίνωσης η ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

"Το διοικητικό συμβούλιο της Βίλα έλαβε σήμερα τα νέα ότι ο εδώ και χρόνια αρχηγός μας Στίλιαν Πετρόφ πάσχει από οξεία λευχαιμία.

Ο Στίλιαν ανέβασε πυρετό μετά το ματς με την Άρσεναλ το περασμένο Σάββατο και ακολούθως έκανε μία σειρά από ιατρικά τεστ. Οι γιατροί στο αιματολογικό τμήμα επιβεβαίωσαν τα αποτελέσματα της διάγνωσης.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την κατάσταση του Στίλιαν και κινηθήκαμε γρήγορα για να υποστηρίξουμε αυτόν και την οικογένειά του.

Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του Στίλιαν και μόλις λαμβάνουν κάποιες πληροφορίες να τις μοιράζονται με τον κόσμο.

Ο Στίλιαν θα πάρει από τη Βίλα αμέτρητη αγάπη και υποστήριξη ώστε να βοηθήσουμε αυτό το θέμα να έχει θετική κατάληξη".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο Πετρόφ νοσηλεύεται ήδη σε νοσοκομείου του Λονδίνου και από το Σάββατο αναμένεται να ξεκινήσει η θεραπεία για την αποκατάσταση της υγείας του.

"Καρδιά λιονταριού ο Πετρόφ"

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα μηνύματα συμπαράστασης είναι πάρα πολλά μετά το άκουσμα της άσχημης είδησης για τον Πετρόφ, με τον προπονητή της Σέλτικ και άλλοτε συμπαίκτη του Πετρόφ στους "κέλτες", Νιλ Λένον, να γράφει στη σελίδα του στο Twitter για τον Βούλγαρο μέσο:

"Είμαι απαρηγόρητος για αυτό που έμαθα για τον Στίλιαν. Θα το ξεπεράσει αυτό όπως και όλα τα άλλα εμπόδια αντιμετώπισε στη ζωή του.

Ο Στίλιαν έχει καρδιά λιονταριού και ως μέλος της οικογένειας της Σέλτικ αξίζει τις πιο θερμές ευχές και την υποστήριξή μας", έγραψε χαρακτηριστικά.

Για την είδηση-σοκ με την οξεία λευχαιμία στον Πετρόφ έγραψαν επίσης στο Twitter και οι συμπαίκτες του στην Άστον Βίλα, Σέι Γκίβεν και Ντάρεν Μπεντ.

"Πραγματικά άσχημα τα νέα που έμαθα για τον αρχηγό μας. Οι σκέψεις μας είναι σε αυτόν και στην οικογένειά του", έγραψε ο Μπεντ ενώ ο γκολίπερ των "χωριατών" έκανε έκκληση στον Θεό για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βούλγαρος άσος.

Να σημειωθεί ότι στα 15 χρόνια καριέρας του, ο Πετρόφ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής μόνο σε τρεις συλλόγους: ΤΣΣΚΑ Σόφιας (1996-1999), Σέλτικ (1999-2006) και Άστον Βίλα (2006 μέχρι και σήμερα).

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ