ΑΕΚ

Στο περίμενε για Μεγιόνγκ

Στο περίμενε για Μεγιόνγκ
Μεγιόνγκ Ζε

Στασιμότητα επικρατεί όσον αφορά την μεταγραφή του Καμερουνέζου άσσου Μεγιόνγκ Ζε στην ΑΕΚ

Η Λεβάντε δεν θέλει να κρατήσει τον Μεγιόνγκ Ζε στις τάξεις της και επιθυμεί την μεταγραφεί του σε άλλο σύλλογο, αλλά η διαφωνία έγκειται στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών.
Η Ισπανική ομάδα θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη με κλειστό συμβόλαιο, ενώ η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει τον παίκτη δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και μετά να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι.

Η "Ένωση" δέχεται να πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του παίκτη στην Λεβάντε, κάτι που αποτελεί αβαντάζ για την ΑΕΚ στην απόκτηση του παίκτη.

Στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στους "κιτρινόμαυρους" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Βασικός ο Κονέ



Στο αγωνιστικό μέρος, η συμμετοχή του Παναγιώτη Κονέ ως βασικού στον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, βρίσκεται στο μυαλό του Σέρα Φερέρ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει ότι υπολογίζει όλους τους παίκτες και δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο 19χρονος παίκτης μετά το όμορφο γκολ της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ, ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση του Σέρα Φερέρ και η συμμετοχή του εναντίον στον “Γηραιό” ως βασικού είναι πολύ πιθανή.








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ