ΑΕΚ

Στο νοσοκομείο ο Φούντας!

Στο νοσοκομείο ο Φούντας!
INTIME SPORTS

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Ταξιάρχης Φούντας, καθώς με την λήξη του αγώνα ο νεαρός μέσος υπέστη λιποθυμικό σοκ! Καθαρές οι πρώτες εξετάσεις. "Όλα καλά" λένε τώρα οι γιατροί

Ο νεαρός άσος της Ένωσης, λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λίγα λεπτά από την είσοδο τους στα αποδυτήρια, υπέστη λιποθυμικό σοκ. Ο νεαρός ξαναβρήκε τις αισθήσεις του, αλλά είχε συνεχόμενους εμετούς. Αμέσως το επιτελείο της ΑΕΚ κάλεσε το ασθενοφόρο με τον παίκτη να οδηγείται αυτή την ώρα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα προκειμένου να τον μεταφέρουν, του φόρεσαν κολάρο, καθώς ακόμα δεν γνώριζαν τι ακριβώς έχει ο ποδοσφαιριστής. Οι πρώτες προβλέψεις από το ιατρικό επιτελείο κάνουν λόγο για κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για το συμβάν με τον Φούντα, μίλησε και ο τεχνικός της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: "Χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα στο κεφάλι και μέσα στα αποδυτήρια δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Αυτή τη στιγμή οδηγείται στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και σύντομα να είναι κοντά μας".

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, αναφέρουν, πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει όλο το βράδυ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αν και δεν υπάρχει πλέον καμία ανησυχία. Στο πλευρό του Ταξιάρχη (έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του) θα παραμείνει και ο Νίκος Κωστένογλου μαζί με τον βοηθό του, Γιώργο Αλεξόπουλο.

Τέλος καλό, όλα καλά

Οι πρώτες εξετάσεις του Ταξιάρχη Φούντα (απομένει η αξονική) ήταν καθαρές και πλέον η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Φυσικά, θα παραμείνει στο νοσοκομείο και για προληπτικούς λόγους αλλά και για να ολοκληρώσει τις εξετάσεις προκειμένου να είναι σίγουροι οι γιατροί 100%.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ