STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο επίκεντρο η διαιτησία

Στο επίκεντρο η διαιτησία
τοροσιδης

Εκατέρωθεν δηλώσεις από Νικολαΐδη και Σάββα Θεοδωρίδη με αφορμή τι άλλο... την διαιτησία

Μετά την λήξη του ντέρμπι, φαίνεται οτι κόντρα "ξέσπασε" ανάμεσα στον Σάββα Θεοδωρίδη και τον Ντέμη Νικολαΐδη με αφορμή κάποιες δηλώσεις του γενικού αρχηγού των "ερυθρολεύκων". "Μας κάνανε μαγκιές στα αποδυτήρια! Στο Καραϊσκάκη εμείς τους χαϊδεύουμε. Εχει γίνει κατεστημένο τα τελευταία χρόνια όταν παίζουμε με την ΑΕΚ να μένουμε με δέκα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουν με το ζόρι να νικήσουν τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε με δέκα παίκτες δεν μπορούν. Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο εμένα και του κ. Λεμονή μας ζήτησαν ταυτότητες για να μπούμε στο καμαράκι των διαιτητών" δήλωσε ενοχλημένος ο παράγοντας του Ολυμπιακού.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης απο την πλευρά του απάντησε: "Δεν ασχολούμαστε με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη. Η φιλοξενία μας είναι πάντα άψογη σε αντίθεση με κάποιους άλλους... Από το 1996 που είμαι παίκτης, μέχρι τώρα που έγινα πρόεδρος, ο Ολυμπιακός ευνοείται. Στατιστικά κι αν το πάρει κανείς, θα έπρεπε να ευνοηθεί και η ΑΕΚ μια φορά.

Κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ. Παίξαμε καλά. Εγώ είδα τρία καθαρά πέναλτι και δύο χτυπήματα εκτός φάσης! Καλό είναι να ασχολούμαστε με τα δικά μας, αλλά με αυτά που γίνονται... Δεν είμαι τρελός, έχω μάτια και βλέπω! Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος θα αραιώνει με όλα αυτά. Θέλω να κρατήσω τον Φερέρ για δέκα χρόνια, αλλά με αυτά που γίνονται δεν ξέρω αν μπορώ".



Τοροσίδης: "Θετικό το αποτέλεσμα"

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αρκετά γκολ και ελπίζω να ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα είναι θετικό για μας, είχαμε ευκαιρίες και νομίζω οτι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Μετά την αποβολή μας πίεσε η ΑΕΚ, αν και υπήρχε διαφορά στον τρόπο που τιμωρηθήκαμε με κάρτες, καθώς εμείς τις δεχόμασταν με μεγαλύτερη ευκολία απο τους παίκτες της ΑΕΚ.

Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, δείξαμε οτι δεν επηρεαστήκαμε απο την αναμέτρηση του Κυπέλλου όπου αγωνιστήκαμε 120 λεπτά. Με την διαφορά που έχουμε δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο ν' ανατραπεί η βαθμολογία, όμως έχουμε αρκετούς αγώνες μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν δεν είμαστε σοβαροί μπορεί να έχουμε προβλήματα" τόνισε ο αμυντικός των "ερυθρολεύκων", που αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει σε προσωπικό επίπεδο: " Ο Ολυμπιακός με απέκτησε για να τον βοηθήσω και αυτό θέλω να κάνω, ώστε να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλει δουλειά για να διατηρηθώ στο επίπεδο που είμαι τώρα" .

Καμπάνταης: "Δεν σταματάμε την προσπάθεια"

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης απο την πλευρά του ξεκαθάρισε οτι η ΑΕΚ θα συνεχίσει την προσπάθεια μέχρι να χάσει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα απο τον αντίπαλο. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό δεν μειώθηκε, οπότε είναι δύσκολη η συνέχεια, ωστόσο εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ώσπου να χάσουμε και τις μαθηματικές ελπίδες που έχουμε. Κόντρα στον Ολυμπιακό προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ για να φθάσουμε στη νίκη, δεν τα καταφέρουμε, όμως δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια".

Εξετάσεις ο Καστίγιο
Ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο αποχώρησε απο τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στην ποδοκνημική, ενώ απο το ΟΑΚΑ αναχώρησε υποβασταζόμενος, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πήγε στις εγκατστάσεις του Ρέντη για ν' αποφασιστεί τι θα γίνει απο εδώ και πέρα, αν και είναι δεδομένο οτι θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, Πάντως, υπό αυτές τι συνθήκες είναι εξαιρετικά αμφίβολη η αναχώρηση του Καστίγιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

















TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ