ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο δρόμο για Μπολόνια ο Χριστοδουλόπουλος

Στο δρόμο για Μπολόνια ο Χριστοδουλόπουλος
Χριστοδουλόπουλος INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μπολόνια και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Ιταλία.

Εβδομάδα γεμάτη αποχωρήσεις διανύει ο Παναθηναϊκός και μετά τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεμπάστιαν Λέτο, ολοταχώς στην πόρτα της εξόδου βαδίζει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ιταλική ομάδα για να πάρει μεταγραφή, μόνο που αυτή δεν είναι η Κιέβο Βερόνα όπως είχε διαρρεύσει, αλλά η Μπολόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συζητήσεις έχουν περάσει στο τελικό στάδιο και η αποχώρηση του είναι θέμα χρόνου.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι ενήμερη και έχει συναινέσει για τις διαπραγματεύσεις, αφού αναμένεται να ωφεληθεί από την υπόθεση. Εκτός από το κέρδος του υπόλοιπου συμβολαίου του Χριστοδουλόπουλου, αναμένεται να αποκομίσει οφέλη και με άλλους τρόπους...

Με βάση τα όσα διαρρέουν, θα εισπράξει 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του και εν όψει καλοκαιριού, προβλέπεται οψιόν αγοράς μικρού ύψους.

Στη διάρκεια της Πέμπτης αναμένονται εξελίξεις, ακόμα και happy end με την οριστική μετακίνηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή. Μία μεταγραφή που θα απαλλάξει τον Παναθηναϊκό από ένα βαρύ συμβόλαιο και τον Χριστοδουλόπουλο από ένα περιβάλλον στο οποίο δεν θέλει να παραμείνει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ