ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις αρχές Ιουλίου επιστρέφει ο Μπέργκ στον Παναθηναϊκό

Στις αρχές Ιουλίου επιστρέφει ο Μπέργκ στον Παναθηναϊκό
Μπεργκ Σουηδία 2016 STANLEY CHOU

Ο Μάρκους Μπέργκ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουηδίας στο EURO 2016 και όπως είναι λογικό θα έχει επιπλέον μέρες άδειας και θα ενσωματωθεί στο τριφύλλι μετά τις 3 Ιουλίου.

Η Εθνική Σουηδίας ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από το Βέλγιο με 1-0 και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο EURO 2016. Μαζί ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και ο μοναδικός εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Μάρκους Μπεργκ.

Το θετικό για το τριφύλλι είναι πως ο Σουηδός φορ ο οποίος έπαιξε και στα τρία ματς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όπως είναι λογικό ο Μπεργκ θα έχει έξτρα μέρες άδειας από τον Παναθηναϊκό και θα απουσιάσει δικαιολογημένα από την πρώτη του τριφυλλιού που είναι την Δευτέρα (27/6). Ο Σουηδός θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά τις 3 Ιουλίου, όταν η ομάδα θα βρίσκεται στην Ολλανδία, και το πιθανότερο είναι πως τις πρώτες μέρες θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χάνοντας παράλληλα τα τρία πρώτα φιλικά των πράσινων.

Ο Μπεργκ θα μπορέσει όμως να πάρει μέρος στα φιλικά των πράσινων μετά τις 15 Ιουλίου και φυσικά να βρίσκεται στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού στις 28 Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ