ΑΕΛ

Στην τελική ευθεία για το νέο γήπεδο

Στην τελική ευθεία για το νέο γήπεδο
Γήπεδο

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διεργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Λάρισας

Μπορεί να καθυστέρησαν αρκετό καιρό όμως τα ευχάριστα νέα όσο αφορά το νέο γήπεδο της Λάρισας είναι γεγονός, αφού μετά την ανακοίνωση στο ΦΕΚ της τροπολογίας παραχώρησης γης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επαφές ανάμεσα στην διοίκηση της Λάρισας και στους νομικούς της ΓΓΑ.
Την Τετάρτη υπήρξε ένα ακόμα ραντεβού όπου και ουσιαστικά τελείωσαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του κειμένου, και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις.

Όταν ολοκληρωθούν αυτά η ΑEΛ θα μπορέσει να αποστείλει τον φάκελο ζητώντας άδεια οικοδομής έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα πρώτα έργα στον χώρο όπου θα γίνει το έργο. Αυτό αναμένεται να γίνει όταν πραγματοποιηθούν μελέτες για το έργο κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Δεκέμβρη.

Στα αγωνιστικά θέματα τώρα στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό είναι πλέον τόσο ο Στέλιος Βενετίδης όσο και ο Αράμπ, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε αλλά αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.




TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ