ΑΕΛ

Ανακοίνωση-απάντηση για το γήπεδο

Ανακοίνωση-απάντηση για το γήπεδο
Σήμα

Απάντηση σε δημοσιεύματα για το θέμα του νέου γηπέδου της ομάδας, έδωσε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Λάρισα

Όπως αναφέρει καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν υπαναχωρεί των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στην υλοποίηση του σχεδίου του γηπέδου, η εξέλιξη του οποίου ακολουθείται κανονικά και με γνώμονα τις απόλυτα προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

" Το μόνο που μπορεί να προκαλεί η αναπαραγωγή "φημών", οι οποίες νομιμοποιούνται με την μορφή δημοσιευμάτων, είναι απορίες και ερωτηματικά σχετικά με την προέλευση και τους σκοπούς της. Πόσο μάλλον όταν αφορούν στο μείζον για την ΑΕΛ θέμα του νέου της γηπέδου και τους άμεσα εμπλεκόμενους στο κορυφαίο αυτό εγχείρημα.

Επί του προκειμένου, ούτε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ούτε η MARFIN EGNATIA BANK, ούτε κανείς άλλος υπαναχωρεί των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στην υλοποίηση του οράματος, η εξέλιξη του οποίου ακολουθείται κανονικά και με γνώμονα τις απόλυτα προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Άλλωστε, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων αποτελούσαν και αποτελούν κυρίαρχα χαρακτηριστικά εταιρειών αυτού του μεγέθους και διέπουν τη μεταξύ μας συνεργασία".






TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ