OPAP ARENA

Στην OPAP Arena ο Στέλιος Μανωλάς και ο Μίροσλαβ Οκόνσκι

Ο Μανωλάς στην OPAP Arena
Ο Μανωλάς στην OPAP Arena PRINT SCREEN

Ο Στέλιος Μανωλάς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/10) στην OPAP Arena για να δώσει συνέντευξη σε ΜΜΕ της Πολωνίας που ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Μίροσλαβ Οκόνσκι.

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν ήταν ούτε στα εγκαίνια της Ιωνικό, ούτε και στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον πρώτο παιχνίδι καθώς βρισκόταν στη Νάξο. Την Τετάρτη (5/10) το πρωί όμως βρέθηκε στο γήπεδο της OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παραχωρήσει συνέντευξη σε ΜΜΕ της Πολωνίας που ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον Μίροσλαβ Οκόνσκι.

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ κατά την αποχώρηση από το γήπεδο μίλησε στο κανάλι "κιτρινόμαυρος αετός" στο YouTube και είπε για το νέο γήπεδο αλλά και τον Οκόνσκι:

"Το γήπεδο είναι καταπληκτικό, από τα καλύτερα στον κόσμο. Έχω έρθει πολλές φορές κατά την κατασκευή του. Δεν ήρθα στα εγκαίνια και στον αγώνα, ήρθα για τον Οκόνσκι. Δεν μπορούσα να μη μιλήσω για τον "Όκο". Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν παίξει στην ΑΕΚ. Ήταν ηγέτης, αγαπητό παιδί και βοηθούσε τα μέγιστα την ομάδα".

"Η συγκίνηση μαζί με την χαρά... έσπασαν τα κοντέρ σήμερα στην OPAP ARENA. Ο Μίροσλαβ Οκόνσκι, βρέθηκε στο νέο γήπεδο μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που έγραψε χρυσές σελίδες ποδοσφαιρικής μαγείας. Τον υποδέχθηκαν εκλεκτά μέλη της πρωταθληματικής παρέας του 1988-89.

Ο αρχιτέκτονας της ομάδας που με αιχμή του δόρατος τον «Όκο» κατέκτησε τον τίτλο μετά από 10 χρόνια, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Στέλιος Μανωλάς, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Σταύρος Σταματής. Οι τέσσερις τους μίλησαν για τον μοναδικό Μίροσλαβ Οκόνσκι, σε τηλεοπτικό συνεργείο από την Πολωνία, που τον συνόδευε για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ που θα αναφέρεται στην μεγάλη του καριέρα.

«Όκο» είσαι πάντα στις καρδιές μας" έγραψε η ΑΕΚ σε ανάρτησή της στα social media.

TAGS OPAP ARENA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ