ΠΑΟΚ

Στην λίστα Αντράντε και Φιλομένο

Στην λίστα Αντράντε και Φιλομένο
Φιλομένο

Ο Ζοάο Πάολο Αντράντε και ο Λούσιο Φιλομένο του Αστέρα Τρίπολης αποτελούν δύο από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ.

Ο Φερνάντο Σάντος μαζί με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα έχουν συζητήσει αλλά και συμφωνήσει να κινηθούν για την απόκτηση των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.
Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τους συλλόγους των ομάδων αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

O Zoάο Πάολο Αντράντε αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από την Πόρτο στην Ραπίντ Βουκουρεστίου και την φετινή σεζόν έχει 5 συμμετοχές.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και το περασμένο καλοκαίρι αλλά πλέον πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι θετικός να έρθει ως ελεύθερος το καλοκαίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στο ενδεχόμενο αυτό είναι σίγουρο πως έχει μετρήσει η ενημέρωση που έχει από τους άλλοτε συμπαίκτες του Βιεϊρίνια και Λίνο που επίσης ήρθαν από την Πόρτο στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι και τον Ιανουάριο αντίστοιχα.

Κι όσο για τον Λούσιο Φιλομένο; Ο Αργεντινός επιθετικός είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Φιλομένο μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με μία από αυτές να είναι και ο ΠΑΟΚ με τους ιθύνοντες του συλλόγου να προτίθενται άμεσα να έρθουν σε επαφή με τον εκπρόσωπό του.

Στον ΠΑΟΚ εκτός των Αντράντε και Φιλομένο επιθυμούν από τους υπάρχοντες να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Πορτογάλο Βιεϊρίνια για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικό από την Πόρτο όπως και τον Βραζιλιάνο Μάρκος Αντόνιο από την Οσέρ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Γάλλο Ολιβιέ Σορλέν από την Ρεν θέλοντας όμως να προχωρήσουν σε απόκτησή του. Και με τους τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαιτούμενες επαφές.

Όσο για τον Σέρχιο Κονσεϊσάο το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο και για την επόμενη χρόνια.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά ποδοσφαιριστές εντός των συνόρων που ανήκουν σε άλλες και βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ αυτοί είναι οι Φωτάκης της Λάρισας, Κρέσιτς του Πανιωνίου αλλά και Αμπουμπακαρί του Πανσερραϊκού.

Τέλος όπως είναι γνωστό οι τουρκικές Γαλατασαράι και Καϊσέρισπορ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή Βόσνιου/Ερζεγοβίνου επιθετικού του ΠΑΟΚ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ατομικό ο Μάρκος

Στα αγωνιστικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και βελτίωσης ατομικής τεχνικής.

Ο Βραζιλιάνος Μάρκος Αντόνιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο ενώ ατομικό ακολουθεί και ο Λάμπρος Βαγγελής. Πλην ωστόσο των διεθνών – Χαλκιάς, Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας - απών από την προπόνηση ήταν ο Ρίζος για οικογενειακούς λόγους.

Απέκτησε Δεμηρτζόγλου

Κατά τα άλλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Δεμηρτζόγλου (γεν. 1994) του Νικολάου από το σύλλογο Καλλιθέα Κατερίνης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποτελεί βασικό μέλος της μεικτής Πιερίας (γεν. 1993-94) και από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στη Βόρεια Ελλάδα.

Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή εντάσσεται στο πλαίσιο της επενδυτικής πολιτικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε θέματα υποδομών.



































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ