ΠΑΟΚ

Προτάθηκε ο Μπάλαμπαν

Προτάθηκε ο Μπάλαμπαν
Μπόσκο Μπάλαμπαν

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε προ ημερών ο Μπόσκο Μπάλαμπαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δάρλας: "Θέλω να μείνω"

Μοναδικοί απόντες για τον Πορτογάλο τεχνικό στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ήταν οι διεθνείς Χαλκιάς, Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας που αναμένονται την Πέμπτη να βρίσκονται και πάλι στην Θεσσαλονίκη.
Ο Μουσλίμοβιτς ωστόσο στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου το βράδυ στο Γκενκ του Βελγίου με την Εθνική του ομάδα βρέθηκε στο στόχαστρο του σκάουτερ της Γαλατασαράι. Συγκεκριμένα το όνομα του διεθνή Βόσνιου επιθετικού του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες συμπεριλήφθηκε στο μπλοκάκι του Καρλ Χάινς Φέλντκαμπφ.

Η παρουσία του στις κερκίδες είχε να κάνει με το να «τσεκάρει» αμυντικούς και επιθετικούς εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για την τουρκική ομάδα. Για το λόγο αυτό είδε και τον Μουσλίμοβιτς με την Γαλατασαράι να ήταν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η δεύτερη ομάδα από την Τουρκία που τον παρακολούθησε από κοντά. Η πρώτη ήταν η Καϊσέρισπορ μέλη της οποίας είχαν βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας για λογαριασμό του.

Κατά τα άλλα κι ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ συνεχίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Φίλιππος Δάρλας σε συνομιλία του με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Αυτό θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι του 2010 με τον 26χρονο αμυντικό ωστόσο να έχει ρήτρα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό ύψους 800.000 ευρώ.

Τέλος στον ΠΑΟΚ προτάθηκε προ ημερών ο Μπόσκο Μπάλαμπαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ωστόσο η περίπτωση του 31χρονου Κροάτη διεθνή επιθετικού δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει λόγω του ότι πρόσφατα είχε τραυματιστεί.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα στη Σουρωτή, απουσίασε ο Ιβιτς που ταξόιδεψε στην πατρίδα του για την ανανέωση της βίζας του, όπως και οι τρεις διεθνείς της ομάδας Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και Χαλκιάς, που θα επιστρέψουν την Πέμπτη οι δυο τελευταίοι και την Παρασκευή ο πρώτος από αυτούς.

Από τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μουσλίμοβιτς και Αραμπατζής, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα μπήκαν όλοι οι μέχρι τώρα τραυματίες με τελευταίο τον Βασίλη Λάκη, που μπήκε σήμερα κανονικά με τους συμπαίκτες του. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ