ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Κρήτη χωρίς Φετφατζίδη

Στην Κρήτη χωρίς Φετφατζίδη
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ (4/3, 17:15 Nova) ολοκληρώθηκε, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αφήνει εκτός αποστολής τον Γιάννη Φετφατζίδη. Δείτε τους εκλεκτούς του Ισπανού τεχνικού.

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, εκτός του Ρόι Κάρολ που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" δίχως προβλήματα τραυματισμών πλην του Βορειοϊρλανδού πορτιέρο που σας προαναφέραμε.

Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο νέο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς το είχε δηλώσει και στη συνέντευξη Τύπου , πως αυτό που φοβάται περισσότερο είναι οι τραυματισμοί. Τώρα λοιπόν, έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές (πλην Κάρολ και Πάντελιτς) στη διάθεσή του και καλείται να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εκτός από τον Βορειοϊρλανδό γκολκίπερ, όλοι όσοι έμειναν εκτός αποστολής για το ματς της Κρήτης, ήταν καθαρά για λόγους τακτικής. Αναφερόμαστε στους Φετφατζίδη, Φέισα, Μόνχε, Ποτουρίδη, αλλά και στον Τζιμπούρ που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει αυτή την αγωνιστική την ποινή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ