ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Εθνική ο Καψής

Στην Εθνική ο Καψής
Καψής

Τον Μιχάλη Καψή επέλεξε ο Ρεχάγκελ για το φιλικό στην Γαλλία. Νοκ-άουτ ο Παπαδόπουλος

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι η τελευταία επιλογή του Ότο Ρεχάγκελ για την αποστολή της Εθνικής ομάδας ενόψει του φιλικού αγώνα με την Γαλλία την Τετάρτη στο Παρίσι.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είχε λάβει...προσκλητήριο από τον Γερμανό προπονητή στους προηγούμενους αγώνες για τα προκριματικά του "Euro 2008" με αντιπάλους την Νορβηγία και την Βοσνία, ωστόσο η κλήση του ανακλήθηκε καθώς βρισκόταν σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του.

Αυτή την φορά όμως ο Μιχάλης Καψής είναι ετοιμοπόλεμος και μάλιστα αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία δεκατρία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο γήπεδο "Καραϊσκάκη".

Ο διεθνής αμυντικός θα φορέσει ξανά την "γαλανόλευκη" μετά από εννέα μήνες σχεδόν και το φιλικό με την Λευκορωσία στην Κύπρο στις 28 Φεβρουαρίου.

Συνολικά ο Καψής μετρά 32 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα και έχει πετύχει ένα γκολ.

Ξανά εκτός ο "Παπ"

Στον αντίποδα όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του "Euro 2008", o Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και δεν θα έχει έτσι την ευκαιρία να αγωνιστεί στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τους "τρικολόρ".

Απών λόγω τραυματισμού θα είναι εξάλλου και ο Άγγελος Χαριστέας με τον Ότο Ρεχάγκελ να αρκείται στις υπόλοιπες λύσεις που έχει στην επίθεση.

Αναχωρεί η αποστολή

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Δευτέρας(13/11-12:00) για το Παρίσι και την ίδια ημέρα, στις 19:00 (Γαλλίας) οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο Stade Michel Hidalgo, ενώ την επομένη (επίσης στις 19:00) στο Stade de France, όπου θα διεξαχθεί και ο αγώνας.

Την αποστολή όπως διαμορφώθηκε πλέον συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές:Γιώργος Σαμαράς(Mάντσεστερ Σίτι), Στέλιος Γιαννακόπουλος(Μπόλτον), Γιούρκας Σεϊταρίδης(Ατλέτικο Μαδρίτης), Αγγελος Μπασινάς(Μαγιόρκα), Τάκης Φύσσας(Χαρτς), Σωτήρης Κυργιάκος(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Γιάννης Αμανατίδης(Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Φάνης Γκέκας(Μπόχουμ), Γιώργος Καραγκούνης(Μπενφίκα), Κώστας Κατσουράνης(Μπενφίκα),

Γιώργος Ανατολάκης(Ολυμπιακός), Γιάννης Γκούμας(Παναθηναϊκός), Τραϊανός Δέλλας(ΑΕΚ), Παναγιώτης Λαγός(ΑΕΚ), Αλέξανδρος Τζιόλης(Παναθηναϊκός), Παντελής Καφές(Ολυμπιακός), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός), Μιχάλης Καψής(Ολυμπιακός), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Αντώνης Νικοπολίδης(Ολυμπιακός), Κώστας Χαλκιάς(Άρης).

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης Γαλλία-Ελλάδα θα είναι ο Γερμανός Φρανκ Βακ και βοηθοί οι συμπατριώτες του Βόλκερ Βέζελ, Σένκε Γκλίντεμαν (καθήκοντα 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Γάλλος Πασκάλ Γκαλιμπέρ).

Είδε τρεις αγώνες ο Ρεχάγκελ

Ό Ότο Ρεχάγκελ πέρασε το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα καθώς παρακολούθησε τρεις αγώνες στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το Σάββατο από τις εξέδρες του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" παρακολούθησε την αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον ΠΑΟΚ, παίρνοντας γεύση από παίκτες και των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι μαζί με τον Γιάννη Τοπαλίδη βρέθηκαν στην Νεάπολη παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Πανιώνιο, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως των "κυανέρυθρων".

Ο Γερμανός τεχνικός άλλωστε αναζητά ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα των ανδρών και στο μέλλον.Το απόγευμα τέλος ο Ομοσπονδιακός τεχνικός βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα.































TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ