ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Ιταλιάνο: "Ελπίζω να άφησα κάτι στη Φιορεντίνα, θα ξαναέπαιζα το ματς με τον Ολυμπιακό"

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /  - . (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - . ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο, έπειτα από τρία χρόνια, αποχαιρέτησε τη Φιορεντίνα, τονίζοντας πως θα ξαναέπαιζε απόψε κιόλας τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό κόντρα στη Φιορεντίνα, οι βιόλα ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν. Απέναντι στην Αταλάντα, ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας που βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

"Πήραμε όλοι μαζί αυτή την τελική απόφαση πριν από λίγες εβδομάδες. Όταν φτάνεις σε ένα ορισμένο σημείο πρέπει να σταματήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι όποιος φτάσει θα μπορέσει να συνεχίσει έναν δρόμο που κάτι θα έχω αφήσει. Φεύγω βελτιωμένος, ελπίζω να έχω αφήσει κάτι σε αυτή την ομάδα, νομίζω ότι ήταν τρία θετικά χρόνια.

Η μόνη απογοήτευση ήταν ότι δεν κατέκτησα αυτό το τρόπαιο, αλλά όπως μου είπε ο Γκασπερίνι, η διαδρομή αξίζει τον κόπο και θα μείνουν στη μνήμη" ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια τόνισε πως θα ξαναέπαιζε τον τελικό με τον Ολυμπιακό: "Θα έπαιζα ξανά το ματς Ολυμπιακός-Φιορεντίνα απόψε, ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι μπορούσαμε να τους νικήσουμε. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στο τέλος του κύκλου, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η πιο θλιβερή στιγμή ήταν η απώλεια του Τζο Μπαρόνε, η χειρότερη από τότε που είμαι στο ποδόσφαιρο. Η αγάπη που είχαμε για εκείνον μας ώθησε σε ένα συναισθηματικό τέλμα. Μακάρι να μην είχα ζήσει αυτή την τραγωδία. Κατά τη γνώμη μου ήταν τρία υπέροχα χρόνια. Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά σε αυτά τα τρία χρόνια έχουμε κάνει πρόοδο".

TAGS ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ