ΑΕΚ

Στην αποστολή ο Ζήκος

Στην αποστολή ο Ζήκος
Ζήκος

Ο Ζήκος προπονήθηκε κανονικά και θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονική για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Ο Άκης Ζήκος έκανε οτι μπορούσε για να προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως ο διεθνής μέσος τα πήγε τόσο καλά που προπονήθηκε το Σάββατο και ο Λορένσο Σέρα Φερέρ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή.
Δεν είναι απόλυτα σίγουρο οτι ο Ζήκος θα είναι στο αρχικό σχήμα της Ένωσης κόντρα στον "Γηραιό", ωστόσο το γεγονός οτι θα πάει στην Θεσσαλονική γι' αυτήν την αναμέτρηση δείχνει οτι μπορεί να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική.

Να σημειωθεί οτι στην αποστολή υπάρχει και ο Έμερσον που επέστρεψε μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως και ο Ίβιτς, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις και στους ποδοσφαιριστές που αποκλείστηκαν αφού δεν υπολογίζονται οι Ντελίμπασιτς, Ουντέζε, Χετεμάϊ, Κυριακίδης και Πλιάτσικας.

Την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι: Σορεντίνο, Χιώτης, Τσιρίλο, Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος, Μόρας, Τόζερ, Μαντούκα, Εμερσον, Παουτάσο, Σέζαρ, Ιβιτς, Ζήκος, Κονέ, Καπετάνος, Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος, Λάκης.

Με βάση τους παίκτες που αποκλείστηκαν αλλά και τις προπονήσεις της εβδομάδας, ο Παναγιώτης Κονέ φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες για να είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας, κόντρα στον Ηρακλή.






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ