ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόλντε, ο 15ος σταθμός του Γκούντγιονσεν

Μόλντε, ο 15ος σταθμός του Γκούντγιονσεν

Ο 37χρονος διεθνής Ισλανδός επιθετικός πρώην της ΑΕΚ, Έιντουρ Γκούντιονσεν, ανακοινώθηκε από τη Μόλντε, με τη νορβηγική ομάδα να είναι ο 15ος σταθμός της καριέρας του.

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Έιντουρ Γκούντιονσεν. Ο 37χρονος Ισλανδός ακολούθησε δρομολόγιο αντίθετο από τα ήθη και έθιμα της εποχής μας, καθώς άφησε την Κίνα και την Shijiazhuang Ever Bright, στην οποία αγωνιζόταν, για τη Νορβηγία και τη Μόλντε.

Αυτός είναι ο 15ος σταθμός στην καριέρα του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βαλούρ - ομάδα της πατρίδας του - και συνέχισε σε Αϊντχόφεν (Ολλανδία), KR Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Μπόλτον (Αγγλία, επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του το 2014), Τσέλσι (Αγγλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μονακό (Γαλλία), Τότεναμ (Αγγλία), Στόουκ (Αγγλία), Φούλαμ (Αγγλία), ΑΕΚ (Ελλάδα), Σερκλ Μπριζ (Βέλγιο), Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο) και Shijiazhuang Ever Bright (Κίνα).

Η Μόλντε - προπονητής της οποίας είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ - ανακοίνωσε, την Παρασκευή, την προσθήκη του Έιντουρ Γκούνγιονσεν ενόψει της Tippeligaen (πρώτη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος), η οποία κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Ο Ισλανδός επιθετικός είναι σταθερά στις επιλογές της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της νησιωτικής χώρας, μετρώντας τρεις συμμετοχές (μία ως βασικός και δύο ορμώμενος εκ πάγκου) στα προκριματικά του Euro 2016. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην τελική λίστα των Λαρς Λάγκερμπακ και Χέιμιρ Χάλγκριμσον για την τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ