ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Στεργιανός: "Να δείξω ότι αξίζω"

Στεργιανός: "Να δείξω ότι αξίζω"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Στεργιανός θέλει να δείξει πως μπορεί η Δόξα Δράμας να τον εμπιστευτεί τη νέα σεζόν. Τι είπε στο Sport24.gr, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός για την εμπειρία του στα πλέϊ οφ της Football League

Είναι γεγονός πως η Δόξα Δράμας τη νέα σεζόν, θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα δικά της παιδιά, τα οποία έκαναν ντεμπούτο στα πλέϊ οφ της Football League που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Ένας από αυτούς ήταν ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Στεργιανός. Ο 18χρονος στόπερ (31/5/1993) ο οποίος είχε δύο συμμετοχές στους αγώνες διαβάθμισης, μίλησε στο Sport24.gr , για την ευκαιρία που του έδωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου να αγωνιστεί, για την εμπειρία του στους αγώνες και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24.gr, ο Γιάννης Στεργιανός:

Για την εμπειρία του στα πλέι οφ: " Καταρχάς είχα πολύ άγχος στο πρώτο ματς και δεν ήμουν πολύ καλός. Στο παιχνίδι με τον Διαγόρα ήμουν καλύτερος και με βοήθησαν και οι πιο παλιοί στην ομάδα. Από την αρχή περίμενα πως και πως να υπογράψω το επαγγελματικό μου συμβόλαιο και να κατέβω να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Ήταν πολύ ωραία σαν εμπειρία".

Για την συμμετοχή της Δόξας στα πλέι οφ: " Δεν μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στα πλέι οφ, ήμασταν μόνο 12 παίκτες. Κανονικά δεν έπρεπε να διεξαχθούν, κάναμε υπερπροσπάθεια και λογικό είναι που είχαμε τους τραυματισμούς".

Για τους προσωπικούς τους στόχους: " Οι στόχοι μου τη νέα χρονιά είναι να κάνω κάποιες συμμετοχές στο πρωτάθλημα και να δείξω στον προπονητή μου ότι αξίζω, πως μπορώ να αντεπεξέλθω και να με εμπιστευτεί".

Όσο για τον προπονητή των "μαυραετών", Μιχάλη Γρηγορίου που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο ο Στεργιανός τόνισε: " Το προπονητικό τιμ και ο κ. Γρηγορίου μα παρακολουθούσαν όλη τη σεζόν και από τον Ιανουάριο έκανα προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα.

Πιστεύω πως έχω κάνει καλή εντύπωση στον κόουτς και γι αυτό με εμπιστεύτηκε και θα προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση με την αγωνιστική μου συμπεριφορά για να δικαιώσω και τον κ. Γρηγορίου και όλους όσους είναι δίπλα μου".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ