ΑΕΚ

Στέλιος Μανωλάς: "Η ΑΕΚ κατέρρεε στο δεύτερο μέρος, θα ήθελα να ξέρω τα εργομετρικά"

Ο Στέλιος Μανωλάς
Ο Στέλιος Μανωλάς INTIME

Ο Στέλιος Μανωλάς με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε την δική του οπτική για το τι πηγαίνει τη φετινή χρονιά στραβά στην ΑΕΚ.

Ο Στέλιος Μανωλάς με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στην κακή φετινή χρονιά της ΑΕΚ. Τόνισε πως η Ένωση κατέρρεε στο δεύτερο μέρος, ενώ μίλησε και για την φυσική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Μανωλά:

"Γράφετε πολλοί γιατί δεν μιλάμε "Τι να πεις και τι να γράψεις", όταν από τα πρώτα παιχνίδια διαπιστώνεις οτι η ομάδα ανεξάρτητα αν είχε καλή η κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρεε πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά της ομάδας.

Για εμένα προσωπικά είναι βασικός παράγοντας για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ένα είναι σίγουρο ότι δίχως άριστη φυσική κατάσταση δεν μπορείς να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, πέραν της φυσικής κατάστασης στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες. Όταν υπάρχουν αυτά τότε και μόνο τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις τα προτερήματα των παικτών που σε μια ΑΕΚ. Πρέπει να είναι δεδομένα, δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί στο παρελθόν τόσες ανατροπές στο αποτέλεσμα και όλες στο δεύτερο ημίχρονο. ΟΦΗ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ ΚΑΙ δεν ξέρω πόσες φορές η ήττα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο!

Τι σημαίνει αυτό ότι η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάσταση. Δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποιον να το αναφέρει. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους η Ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή.

Αυτούς τους λόγους τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ώρες θα μπορούσαμε να συζητάμε για το τι φταίει. Η κριτική μετά από αποτυχίες είναι εύκολη. Εγώ δεν θα το κάνω".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ