ΤΟΤΕΝΑΜ

Στελίνι: "Δεν υπάρχουν λόγια, τα πρώτα 25 λεπτά ήταν τα χειρότερα που έχω δει ποτέ"

Στελίνι: "Δεν υπάρχουν λόγια, τα πρώτα 25 λεπτά ήταν τα χειρότερα που έχω δει ποτέ"
@2022 CRISTIAN STELLINI /AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Στελίνι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη συντριβή της Τότεναμ στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", κάνοντας λόγο για τη χειρότερη εμφάνιση που έχει δει ποτέ στα πρώτα 25 λεπτά ενός αγώνα.

Η Τότεναμ παρατάχτηκε στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" με στόχο να διεκδικήσει τη νίκη που θα την έβαζε σε τροχιά Champions League όμως αντ'αυτού γνώρισε μία αγωνιστική ταπείνωση, αφού ηττήθηκε με το εξωπραγματικό 6-1 και γνώρισε την πιο βαριά ήττα της στην Premier League την τελευταία δεκαετία (η αμέσως προηγούμενη το 0-5 από την Λίβερπουλ το 2013).

"Δεν υπάρχεουν λόγια για να εξηγήσω μία τέτοια εμφάνιση. Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν τα χειρότερα που έχω δει ποτέ", τόνισε αρχικά ο Κριστιάν Στελίνι αναφερόμενος στην εφιαλτική εκκίνηση των παικτών του, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5-0 στα πρώτα 21 λεπτά, για να συμπληρώσει:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Το σύστημα που αλλάξαμε για να δώσουμε ενέργεια και διάθεση στην ομάδα ίσως να ήταν λάθος και αν αυτό ήταν το πρόβλημα, τότε είναι δική μου ευθύνη".

Όσον αφορά στο γεγονός πως με την έναρξη του δευτέρου μέρους προχώρησε σε αλλαγή κάτω από την εστία, με τον Λορίς να παραχωρεί τη θέση του στον Φόρστερ, είπε: "Ο Λορίς τραυματίστηκε, είχε μυϊκό πρόβλημα και έπρεπε να βγει".

Σημειώνεται ότι στο φινάλε του αγώνα, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Sky Sports ο Ουγκό Λορίς, με τον Γάλλο κίπερ να κάνει λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα και να ξεκαθαρίζει πως εκείνος και οι συμπαίκτες του οφείλουν μία συγγνώμη στους οπαδούς.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ