ΑΓΓΛΙΑ

"Σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ"

"Σταμάτησε τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη η Νότιγχαμ"
Μαρινάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Telegraph αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη χάλασαν και πως για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών ενδιαφέρεται αμερικανική εταιρεία που προσφέρει πάνω από 40.000.000 λίρες.

Προς "ναυάγιο" οδηγούνται οι συζητήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους νυν διοικούντες τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τουλάχιστον με βάση το δημοσίευμα της Telegraph. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας διέκοψαν την διαπραγμάτευση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πως ήδη υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ τονίζει πως μια αμερικάνικη εταιρεία θέλει να μπει στη Νότιγχαμ και μάλιστα προσφέρει πάνω από 40.000.000 λίρες για να γίνει το αφεντικό της ομάδας. Μεταξύ άλλων, το άρθρο γράφει πως ύστερα από τέσσερα ταραχώδη χρόνια, ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Φαουάζ Αλ Χασαουί, ετοιμάζεται να πουλήσει το σύλλογο σε εταιρεία από την Αμερική και παράλληλα αποκαλύπτει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρίσκεται πλέον στο... κάδρο.

Τονίζεται ακόμα πως "ο Αλ Χασαουί ήλπιζε σε συμφωνία 80-20% με τον Μαρινάκη αυτό το καλοκαίρι και ακόμη παραμένει πρόεδρος και μένει να δούμε αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει η παρουσία του στο City Ground ή αν θα αφήσει την ομάδα τελείως, αν ολοκληρωθεί η εξαγορά με τους Αμερικανούς", ενώ γίνεται αναφορά και στις δικαστικές περιπέτειες του Βαγγέλη Μαρινάκη στην χώρα μας και πως βρίσκεται σε εξέλιξη από την UEFA έρευνα για χειραγωγημένα παιχνίδια.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ