ΡΟΔΟΣ

Στα "πράσινα" ο Τριχιάς

Στα "πράσινα" ο Τριχιάς
τριχιας

Ο Γιώργος Τριχιάς επέστρεψε στην Ρόδο υπογράφοντας συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο

Ο 31χρονος επιθετικός ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τα "ελάφια" για τον επόμενο 1,5 χρόνο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Επιστρέφει στη Ρόδο ο Γιώργος Τριχιάς με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποχώρησης του από την προηγούμενη ομάδα του και επιστροφής στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Τριχιάς παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, του διευθύνοντος συμβούλου και του τεχνικού διευθυντή Χρήστου Κοτσομύτη, υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο

".

" Είμαι πεπεισμένος πως αυτά που έκανε πέρυσι θα τα επαναλάβει τώρα αφού γνωρίζουμε τις δυνατότητες του", δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο πρόεδρος Τώνης Μαρτίνης, ενώ ο παίκτης από την πλευρά του επεσήμανε: " Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου".

Ο Τριχιάς την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (σ.σ. μαζί με τον Ζαχαρόπουλο) του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με 19 γκολ με την φανέλα της Ρόδου.

Έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Πανελευσινιακό, Αθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Απόλλωνα Αθηνών, Μεσσηνιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Καλαμάτα, Μακεδονικό, Ρόδο και Παναχαϊκή. Σε 241 συμμετοχές στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες μετράει 86 γκολ.








TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ