ΡΟΔΟΣ

Κοντά στον Τριχιά

Κοντά στον Τριχιά
Τζαναβάρας-Ρόδος INTIME SPORTS

Συζητήσεις με τους "πράσινους" βρίσκεται ο Γιώργος Τριχιάς. Ικανοποιημένος ο Τζαναβάρας από τη νίκη

Ο 31χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (σ.σ. μαζί με τον Ζαχαρόπουλο) του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με 19 γκολ με την φανέλα της Ρόδου και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο "σμαραγδένιο" νησί.
Ο Γιώργος Τριχιάς έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Πανελευσινιακό, Αθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Απόλλων Αθηνών, Μεσσηνιακό, Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Καλαμάτα, Μακεδονικό, Ρόδο και Παναχαϊκή. Σε 241 συμμετοχές στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες μετράει 86 γκολ.

Από εκεί και πέρα, ικανοποιημένος έμεινε από τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο Παναγιώτης Τζανάβαρας. Ο τεχνικός της Ρόδου στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ανέφερε: " Ξέραμε πώς είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα τα τελευταία με Ιωνικό και με Θρασύβουλο το ματς γινόταν πιο δύσκολο αλλά και πιο καθοριστικό.

Εκτός από το ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε και καλή ομάδα, είχαμε την πίεση και το άγχος μας. Όταν είσαι σε αυτές τις θέσεις και χρειάζεται η ομάδα τους βαθμούς, είναι φυσιολογικό το άγχος να μην αφήνει το μυαλό να είναι καθαρό.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, η Καρδίτσα ισορρόπησε στην συνέχεια αλλά θεωρώ πώς στο α' ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ. Στο β' μέρος ήμασταν καλύτεροι από την Αναγέννηση πιέσαμε είχαμε πει πώς έπρεπε να έχουμε πολλή επιμονή αλλά και υπομονή στο παιχνίδι και ταυτόχρονα να έχουμε καλή ισορροπία προσέχοντας τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου.



Όλα πήγαν καλά με το γκολ αυτό που πετύχαμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους, αλλά και στον κόσμο που βοήθησε την ομάδα μέσα στην βροχή. Θα ήθελα να επισημάνω κάτι πώς στο τέλος του παιχνιδιού, θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι αν μερικοί από τους παίκτες μου έδειχναν περισσότερο ομαδικό πνεύμα και αγχωθήκαμε ως το τέλος.

Επειδή έχουν έρθει καινούργια παιδιά στην ομάδα κι επειδή έχουμε καλά αποδυτήρια θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα κι όχι ο εαυτός τους".

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Περικλής Αμανατίδης από την πλευρά του είπε: " Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα βαθμό που θα την βοηθούσε για την συνέχεια χωρίς φυσικά να πιστεύω πώς θα έλυνε ουσιαστικά μια μικρή αγωνιστική κρίση που φαίνεται ότι διέρχεται. Με αυτήν την έννοια θα πρέπει να δούμε κατάματα ένα θέμα το οποίο πιστεύω πώς αυτήν την στιγμή το έχει ανάγκη η ομάδα μας.

Σταθήκαμε καλά στο α' ημίχρονο, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, είχαμε κι εμείς ευκαιρίες και ο αντίπαλος. Στο β' ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα αρκεσθήκαμε στο να πιστεύουμε πώς θα ήταν σημαντικός κι ο ένας βαθμός. Παρόλο που βάλαμε παίκτες που βοηθούν πιο πολύ στην επίθεση και ζητούσαμε το κάτι παραπάνω, αυτό δεν φάνηκε να περνάει στο αγωνιστικό κομμάτι και στην εικόνα που είχαμε.

Παίξαμε στο τέλος καθαρά για να κρατήσουμε το σκορ, πράγμα το οποίο δεν πετύχαμε. Αυτή ήταν η εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα μας πρέπει να κάνει συγκεκριμένες ενέργειες για να βγει από αυτή την θέση, η οποία πιστεύω πώς κατάφωρα την αδικεί με βάση και την ποιότητα των παικτών αλλά και με βάση μια εικόνα που είχε η ομάδα μας σε όλο τον α΄ γύρο.

Έχουμε όμως παραπάνω απαιτήσεις και θα βρούμε τα αιτία σε αυτήν την αγωνιστική πτώση της ομάδας μας, μόνο μέσα από τις γραμμές του γηπέδου. Όλα τα άλλα πιστεύω πώς είναι δικαιολογίες κι αυτά δεν ισχύουν ούτε με εμένα προπονητή ούτε με τους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας. Θα ψάξουμε αληθινά, αγωνιστικά αίτια τα οποία υπάρχουν και μέσα από κει θα βρούμε την λύτρωση μας".
















TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ