ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

SPORT: "Η εμφάνιση της Ρεάλ στο Champions League απογοήτευσε τον Εμπαπέ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και τη Λιλ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και τη Λιλ © 2022 MICHEL SPINGLER / AP IMAGES

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα SPORT, ο Κιλιάν Εμπαπέ εξετάζει εκ νέου το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Ρεάλ έπειτα από την απογοητευτική εμφάνιση των "μερένγκες" στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο του Champions League.

Η Ρεάλ, η οποία πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στα νοκ άουτ του Champions League κόντρα στην Παρί (1-0) σημειώνοντας δύο αρνητικά ρεκόρ, βλέπει την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με την καταλανική SPORT να απομακρύνεται.

Οι μόλις τρεις τελικές στη διάρκεια του αγώνα συνιστά αρνητικό ρεκόρ των Μαδριλένων από τη σεζόν 2003-2004, όταν η Opta άρχισε την κάλυψη της διοργάνωσης. Καμία από τις τελικές της δεν ήταν εύστοχη, κάτι που έχει συμβεί άλλη μία φορά στο θεσμό τα τελευταία 20 χρόνια για τη Ρεάλ, τον Σεπτέμβριο του 2019, στην ήττα 0-3 από την... Παρί στο "Παρκ ντε Πρενς".

Την ίδια στιγμή, αν και η μεταγραφή του Γάλλου σταρ στο τέλος της σεζόν φαινόταν ειλημμένη, όπως ανέφεραν τα ισπανικά Μέσα, τα δεδομένα άλλαξαν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της SPORT, ο Εμπαπέ, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 90+4', απογοητεύτηκε από την ομάδα και το επίπεδο των "μερένγκες" και αποφάσισε ότι δεν θέλει να κάνει ένα βήμα πίσω στην καριέρα του.

Αντίθετα, θα πάρει το χρόνο του για να σκεφτεί και να εξετάσει τις επιλογές που έχει, καθώς και το τι θα ήταν καλύτερο για εκείνον. Μάλιστα, ο ίδιος μετά το φινάλε του αγώνα υποστήριξε δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, τονίζοντας πως οι Παριζιάνοι είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ σε όλο τον κόσμο.

Κάπως έτσι, ο 23χρονος άφησε "ανοιχτό" το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τον παριζιάνικο σύλλογο, με τον οποίο δεσμεύεται μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ