ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον, η Παρί είναι από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ της Παρί κόντρα στην Ρεάλ στο Champions League | 15 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ της Παρί κόντρα στην Ρεάλ στο Champions League | 15 Φεβρουαρίου 2022 @2022 THIBAULT CAMUS/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δήλωσε -μετά από το νικητήριο γκολ του για την Παρί στο φινάλε του αγώνα με την Ρεάλ- πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, τονίζοντας πως οι Παριζιάνοι είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ σε όλο τον κόσμο.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πολιορκείται εδώ και έναν χρόνο περίπου από την Ρεάλ που προσπαθεί να τον πάρει μέσα από τα χέρια της Παρί, ωστόσο ήταν εκείνος που στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τη φάση των 16 του Champions League έκρινε την αναμέτρηση χαρίζοντας στους Παριζιάνους τη νίκη με 1-0 απέναντι στην υποψήφια νέα ομάδα του.

Πώς όμως αντιλαμβάνεται ο ίδιος τον τεράστιο ντόρο που υπάρχει γύρω από το όνομά του και αυτές τις δύο ομάδες; Την απάντηση την έδωσε μετά το φινάλε της αναμέτρησης, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου. Παίζω για την Παρί Σεν Ζερμέν, έναν από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

Εάν επηρεάζει αυτό το παιχνίδι το μέλλον μου; Δεν έχω αποφασίσει, δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και θα δούμε τι θα συμβεί τη νέα σεζόν".

Για να προσθέσει ο Εμπαπέ: "Πώς να αγνοήσω όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου; Είναι απλό, παίζω ποδόσφαιρο. Κάνουμε πάρα πολλές ερωτήσεις και δίνουμε πάρα πολλές απαντήσεις.

Το θέμα είναι πως είμαι παίκτης της Παρί, είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και το δείχνω με τις πράξεις μου. Θα πάμε και στην Μαδρίτη για να πάρουμε τη νίκη και όχι για να υπερασπιστούμε το αποψινό αποτέλεσμα.

Θα παίξουν σίγουρα με διαφορετικό τρόπο".

Στη συνέχεια, μίλησε στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar+ (και μάλιστα σε άπταστα ισπανικά), όπου εξήγησε ότι "το αποψινό παιχνίδι δεν επηρεάζει την απόφασή μου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ