EUROPA LEAGUE

Σπαρτάκ - Λέγκια 0-1: Ο Καστράτι λύστρωσε τους φιλοξενούμενους στο 90+1'

Ο Καστράτι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Σπαρτάκ
Ο Καστράτι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στη Σπαρτάκ © 2021 PAVEL GOLOVKIN / AP IMAGES

Η Λέγκια "έκλεψε" το "τρίποντο" από τη Σπαρτάκ στο 90+1' και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τον Καστράτι να πετυχαίνει το "χρυσό" γκολ.

Με το διπλό έφυγε από τη Μόσχα η Λέγκια Βαρσοβιας, η οποία επικράτησε 1-0 της Σπαρτάκ στη Μόσχα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τον Καστράτι να σκοράρει στο 90+1' και να χαρίζει το "τρίποντο" στην ομάδα του.

Το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, με την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους να έρχεται στο 31' με τον Λάρσον να χάνει μεγάλη ευκαιρία για ν' ανοίξει το σκορ και τον Μπόρουτς να αποκρούει σωτήρια.

Η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Βιτόρια να έχει την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να μετρούν μόλις δύο σουτ εντός εστίας έναντι τεσσάρων της Σπαρτάκ.

Ο Λάρσον δεν μπόρεσε ούτε στο 70' να βρει δίχτυα, με τη Λέγκια -αν και είχε οπισθοχωρήσει- να βρίσκει τελικά το γκολ που έψαχνε στο 90+1', όταν ο Καστράτι, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 59', σκόραρε από κοντά για το 1-0 έπειτα από σέντρα του Μούτσι, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Σπαρτάκ: Μακσιμένκο, Ρασκάζοφ, Ζιζό, Τζίκια, Μόουζες (82' Μπακάεβ), Ουμιάροφ, Ζομπνίν (21' Χέντριξ), Αΐρτον (69' Λομοβίτσκι), Πρόμες, Λάρσον (82' Σομπόλεφ), Πόνσε

Λέγκια Βαρσοβίας: Μπόρουτς, Τζεντρτζέτζικ, Βιέτεσκα, Ναβρότσκι, Γιόχανσον, Σλιτς, Καρατέν (59' Καστράτι), Λουκίνιας (83' Μούτσι), Μλαντένοβιτς, Τζόσουε (90+2' Λόπες), Μαντάτοβ (83' Πέκχαρτ)

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ