ΙΩΝΙΚΟΣ

Σπανός: "Απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να είσαι δυνατός και τυχερός, ήμασταν ακίνδυνοι επιθετικά"

Ο Δημήτρης Σπανός
Ο Δημήτρης Σπανός INTIME

Ο Δημήτρης Σπανός σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του στάθηκε καλά στο αμυντικό κομμάτι παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε, τονίζοντας ότι απέναντι σε ομάδες όπως ο Ιωνικός χρειάζεται να είσαι δυνατός και τυχερός για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας στην COSMOTE TV αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Νεάπολη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Ιωνικός ηττήθηκε λόγω των απουσιών που ήταν επιλογή του να τις έχει σε αυτό το ματς και ότι το παιχνίδι. Παράλληλα τόνισε ότι παρότι δέχθηκε δύο γκολ, η ομάδα του ήταν καλή αμυντικά, αλλά ακίνδυνη στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στην COSMOTE TV: Για το ματς και αν επηρέασαν οι απουσίες: "Λογικό είναι. Ήταν επιλογή μας να μην τους έχουμε σήμερα, τους θέλαμε με τον Ατρόμητο. Παλέψαμε. Αμυντικά ήμασταν καλοί παρότι δεχθήκαμε δύο γκολ, επιθετικά ήμασταν ακίνδυνοι. Ο Ολυμπιακός έκανε τρεις-τέσσερις καλές φάσεις και έβαλε δύο γκολ. Εκεί κρίθηκε το ματς. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι δυνατός, τυχερός. Να δημιουργήσεις και να έχεις όλα τα όπλα".

Για τον Χρήστο Ιωαννίδη: "Είναι ένα παιδί 18 ετών ενηλικιώθηκε πριν από μερικούς μήνες. Έχει τα προσόντα να παίξει μπάλα. Εξαρτάται από αυτόν και από κανέναν άλλο".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ