ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Είναι έξυπνος ο Τσάβι, δεν είναι η στιγμή να αναλάβει την Μπαρτσελόνα"

Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Χετάφε
Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Χετάφε © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε στη SPORT για την κρίση που βιώνει η Μπαρτσελόνα και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο Τσάβι τόνισε πως είναι προτιμότερο ο Ισπανός να περιμένει, καθώς αυτή δεν είναι η σωστή στιγμή.

Ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα (02/10, 22:00, LIVE από το SPORT24), η οποία αναμένεται καθοριστική για το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον καταλανικό σύλλογο, ο Λουίς Σουάρες σχολίασε την κρίση που βιώνει η πρώην ομάδα του.

Ο Ουρουγουανός σταρ των "ροχιμπλάνκος" παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική SPORT, όπου υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να γίνει επικίνδυνη αν της το επιτρέψουν, ενώ τόνισε ότι σε περίπτωση που σκοράρει δεν θα πανηγυρίσει, προς σεβασμό στον σύλλογο που υπηρέτησε για έξι χρόνια.

"Αν αφήσεις σε μία ομάδα της ποιότητάς της να έχει ζωή στο γήπεδο, επειδή ακριβώς έχει πολύ ταλέντο, θα μπορέσει να αναπτυχθεί. Ελπίζω να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα πανηγυρίσω, όχι, όχι, τη σέβομαι πολύ".

Ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και ήδη ο καταλανικός σύλλογος, αν και σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας ο 58χρονος θα συνεχίσει μαζί του μέχρι το ντέρμπι με την Ατλέτικο, αναζητά τον αντικαταστάτη του. Στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα" ο Τσάβι, ο Σουάρες δεν ήταν ιδιαίτερα θετικός, εξηγώντας πως δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για τον Ισπανό να το κάνει, δεδομένης της κακής κατάστασης του συλλόγου.

"Είναι ένας πόλεμος μεταξύ του Κούμαν και του Λαπόρτα που βλάπτει τους παίκτες. Ως φίλαθλος του ποδοσφαίρου και βάσει όσων έχει πετύχει ως παίκτης (ο Τσάβι), δεν νομίζω ότι σήμερα, αύριο ή μεθαύριο είναι η ώρα να αναλάβει την ομάδα. Είναι έξυπνος και γνωρίζει τη δυσκολία του συλλόγου. Υπάρχουν παίκτες με τους οποίους έχει παίξει και θα είναι δύσκολο να παίρνει αποφάσεις για αυτούς. Πρέπει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ