ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συνεχίζει με Κούμαν μέχρι το ντέρμπι με την Ατλέτικο

Ο Ρόναλντ Κούμαν στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Κάντιθ για τη La Liga.
Ο Ρόναλντ Κούμαν στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Κάντιθ © 2021 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μέχρι το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Μπορεί η Βαρκελώνη να "βράζει" μετά τη νέα ήττα της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (29/9) από την Μπενφίκα (3-0), όμως οι διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο δεν είναι διατεθειμένοι να πάρουν βιαστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, παρότι η κλεψύδρα αδειάζει για τον Ολλανδό κόουτς, εκείνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι των "μπλαουγκράνα" μέχρι και τη διακοπή της La Liga για τις εθνικές. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον πάγκο των Καταλανών για το ντέρμπι με την Ατλέτικο το προσεχές Σάββατο (02/10, 22:00, LIVE από το SPORT24).

Ο Τζουάν Λαπόρτα μπορεί βέβαια, να μην θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ ωστόσο, έχει καταλήξει ήδη σε μία λίστα υποψήφιων αντικαταστατών του 58χρονου τεχνικού. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο βασικοί υποψήφιοι είναι ο Τσάβι και ο Αντρέα Πίρλο, αφού αυτοί οι δύο φέρονται να συγκεντρώνουν τις περισσότερες προτιμήσεις ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης.

Υπάρχουν στην λίστα και άλλοι υποψήφιοι όπως ο Όσκαρ Γκαρθία οι οποίοι συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες, ενώ αν ψάχναμε για ένα ισχυρό αουτσάιντερ, αυτό είναι ο Ρομπέρτο Μαρντίνεθ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ