ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Κούμαν, η λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του

Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Κάντιθ
Ο Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Κάντιθ © 2021 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Η νέα ήττα της Μπαρτσελόνα φέρνει ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Ρόναλντ Κούμαν και η λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του έχει πλέον μικρύνει.

Ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ο Ρόναλντ Κούμαν, αφού σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Ολλανδό.

Η Λαπόρτα δε θέλει να πάρει αποφάσεις εν θερμώ, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα έχει να διαχειριστεί την κρίση που δημιούργησε η φυγή του Μέσι και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας σίγουρα δεν τον βοηθάει. Οι πιέσεις που υπάρχουν είναι πολλές και πρέπει να βρει μία διέξοδο.

Έτσι, η γκρίνια που υπάρχει και για εκείνον είναι μεγάλη οπότε η αλλαγή προπονητή φαντάζει ως το πιο πιθανό σενάριο. Το πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτή είναι άγνωστο, όμως ήδη φαίνεται ότι έχει γίνει μια προεργασία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο βασικοί υποψήφιοι είναι ο Τσάβι και ο Αντρέα Πίρλο, αφού αυτοί οι δύο φέρονται να συγκεντρώνουν τις περισσότερες προτιμήσεις ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης.

Υπάρχουν στην λίστα και άλλοι υποψήφιοι όπως ο Όσκαρ Γκαρθία οι οποίοι συγκεντρώνουν λιγότερες πιθανότητες, ενώ αν ψάχναμε για ένα ισχυρό αουτσάιντερ, αυτό είναι ο Ρομπέρτο Μαρντίνεθ.

Ο κόουτς της εθνικής Βελγίου συγκεντρώνει στοιχεία που αρέσουν στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαντάζει ως ο τρίτος στη σχετική λίστα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ