ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ισπανικός Τύπος για Μπαρτσελόνα: "Είναι ένας εφιάλτης, σε μία κλωστή ο Κούμαν"

Ο Ρόναλντ Κούμαν προβληματισμένος κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα για το Champions League
Ο Ρόναλντ Κούμαν προβληματισμένος κατά τη διάρκεια της αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπενφίκα για το Champions League © 2021 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπνεφίκα μονοπώλησε, όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον του ισπανικού Τύπου με τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (30/9) να ασκούν δριμύτατη κριτική στους "μπλαουγκράνα", αλλά και τον Ρόναλντ Κούμαν.

Στα σχοινιά βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Ρόναλντ Κούμαν, του οποίου το μέλλον στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κρέμεται από μία κλωστή, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος την Πέμπτη (30/9).

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, όπου οι Καταλανοί ξέσπασαν κόντρα στη Λεβάντε με 3-0 για τη La Liga, επέστρεψαν στα άσχημα αποτελέσματα. Σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα από την Μπάγερν (3-0) στην πρεμιέρα του Champions League, ήρθε και η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου το βράδυ της Τετάρτης (29/9) να συντρίψει τους "μπλαουγκράνα" ξανά με 3-0.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κατάσταση στη Βαρκελώνη μυρίζει "μπαρούτι", με τον ισπανικό Τύπο να ασκεί δριμύτατη κριτική στην Μπαρτσελόνα και τον Κούμαν.

Marca: "Πραγματικά απαίσια. Η Μπενφίκα διέλυσε την οδυνηρή Μπαρτσελόνα. Η συνέχεια του Κούμαν πιο αμφίβολη από ποτέ".

Το πρωτοσέλιδο της Marca 30/9/2021
Το πρωτοσέλιδο της Marca 30/9/2021 PRINT SCREEN GLOMEX TWITTER

Mundo Deportivo: "Κόντρα στα σχοινιά. Μια ακόμη δύσκολη ήττα αφήνει τον Κούμαν πολύ πληγωμένο και την ομάδα κοντά στον αποκλεισμό".

Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo 30/9/2021
Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo 30/9/2021 PRINT SCREEN TWITTER

SPORT: "Αυτό είναι ένας εφιάλτης. Ο Κούμαν σε μία κλωστή"

Το πρωτοσέλιδο της SPORT 30/9/2021
Το πρωτοσέλιδο της SPORT 30/9/2021 PRINT SCREEN GLOMEX TWITTER

AS: "Βυθισμένος"

Το πρωτοσέλιδο της AS 30/9/2021
Το πρωτοσέλιδο της AS 30/9/2021 PRINT SCREEN GLOMEX TWITTER
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ