ΑΓΓΛΙΑ

Σοκ για την πρωταθλήτρια, γκολ ο Stelios!

Σοκ για την πρωταθλήτρια, γκολ ο Stelios!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε με 2-0 από την Κόβεντρι στο "Ολντ Τράφορντ" και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ Αγγλίας

Οι "κόκκινοι διάβολοι" παρατάχθηκαν με πολλά νέα (και άγνωστα) πρόσωπα στη βασική τους ενδεκάδα και η... γκέλα ήρθε φυσιολογικά, με τον επιθετικό από τη Μάλτα, Μάικλ Μιφσούντ (ο κορυφαίος και πιο αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής της χώρας), να σημειώνει και τα δύο τέρματα για τους θριαμβευτές (27', 70').
Για τους "γαλάζιους ουρανούς", που είχαν τη συμπαράσταση 11.000 φιλάθλων τους στο "Ολντ Τράφορντ", δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Κόβεντρι στην Championship (η αγγλική ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση με 11 βαθμούς σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος).

Ο 29χρονος Έλληνας πορτιέρο, που διαπρέπει στα αγγλικά γήπεδα (έχει παίξει και στα 7 ματς της Κόβεντρι στην Championship), είδε την τεράστια νίκη της ομάδας του από τον πάγκο, καθώς ο προπονητής της Κόβεντρι, Ίαν Ντάουϊ, προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, Άντι Μάρσαλ.

Είναι χαρακτηριστική η ενδεκάδα που παρέταξε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Κούστσακ, Μπάρντσλεϊ (46' Μπράουν), Έβανς (56' Κάρικ), Πικέ, Σίμπσον, Νάνι, Μάρτιν (46' Κάμπελ), Ο' Σι, Ιγκλς, Ντονγκ, Άντερσον.

Γκολ ο Stelios, πρώτη νίκη για Γκραντ

Στο "Κρέιβεν Κότατζ", ο Στέλιος Γιαννακόπουλος φώναξε "παρών"! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς και για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπόλτον. Ο διεθνής άσος μπήκε ως αλλαγή στο 107' (στη θέση του Νορβηγού Ντάνιελ Μπράατεν), στην παράταση του εκτός έδρας αγώνα με τη Φούλαμ και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να βρει δίχτυα. Η Μπόλτον νίκησε τους "κότατζερς" με 2-1 (1-1 η κανονική διάρκεια του ματς), με τον Stelios να σκοράρει στο 112' με δεξί σουτ και να βάζει τη σφραγίδα του στην πρόκριση των "τρότερς" στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Τσέλσι συνέτριψε τη Χαλ με 4-0 εκτός έδρας και ο Άβραμ Γκραντ πέτυχε την πρώτη του νίκη ως προπονητής των "μπλε". Εύκολο έργο είχε και η Έβερτον στο "Χίλσμπορο", με τα "ζαχαρωτά" να επικρατούν της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με το ευρύ 3-0.

Στο "Ίγουντ Παρκ", η Μπλάκμπερν (αντίπαλος της Λάρισας στο κύπελλο UEFA) επιβλήθηκε της Μπέρμινγχαμ με 3-0, ενώ η Άστον Βίλα έχασε από τη Λέστερ με 1-0 στο "Βίλα Παρκ" και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Οι "αλεπούδες" του Γκάρι Μέγκσον αγωνίζονται στην Championship. Στο τέλος... γλίτωσε η Γουέστ Χαμ, που με γκολ του Ντιν Άστον στο 90' έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Πλίμουθ (ομάδα της Championship).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (26/9) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΛΙΓΚ ΚΑΠ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κόβεντρι 0-2 (27', 70' Μιφσούντ)

Άστον Βίλα-Λέστερ 0-1 (76' Φράιατ)

Χαλ-Τσέλσι 0-4 (37' Σινκλέρ, 48', 81' Καλού, 52' Σίντγουελ)

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Έβερτον 0-3 (59', 84' ΜακΦάντεν, 85' Αγεγκμπένι)

Γουέστ Χαμ-Πλίμουθ 1-0 (90' Άστον)

Μπλάκμπερν-Μπέρμινγχαμ 3-0 (66' Μπέντλεϊ, 82' πεν. Ντέρμπισαϊρ, 90' Σάντα Κρουζ)

Τότεναμ-Μίντλεσμπρο 2-0 (72' Μπέιλ, 75' Χάντλστοουν)

Φούλαμ-Μπόλτον 1-2 (78' Χίλι-57' Γκάθρι, 112' Γιαννακόπουλος)*

*Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 1-1.
































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ