ΠΑΟΚ

Σνάουτσνερ: "Δεχθήκαμε αστεία γκολ"

Σνάουτσνερ: "Δεχθήκαμε αστεία γκολ"
Σνάουτσνερ-ΠΑΟΚ

Στενοχωρημένοι από την ήττα στο "Καραϊσκακη" από τον Ολυμπιακό ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που υποστήριξαν πως η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα

"Το τελικό σκορ και η ήττα μας αδικούν", επισήμανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον διεθνή επιθετικό του ΠΑΟΚ να προσθέτει όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα πως: "Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Έτσι όμως είναι στο ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήταν όμως ένα ντέρμπι από τα παλιά".


Από την πλευρά του ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ τόνισε: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μας άξιζε τουλάχιστον ο βαθμός της ισοπαλίας. Δεν είναι δίκαιο να φεύγουμε ηττημένοι με απόδοση όπως η σημερινή", και πρόσθεσε:

"Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι πολύ περισσότερο, αλλά δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Δεχθήκαμε αστεία γκολ αν και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Κι όσο για τον σκόρερ του ΠΑΟΚ; Ο Παντελής Κωνσταντινίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού δηλώνοντας:

"Παίξαμε καλά, αλλά για ακόμη μία φορά δεν αποφύγαμε ορισμένα λάθη, τα οποία αποδείχθηκαν καθοριστικά για το τελικό αποτέλεσμα. Η ήττα με 2-1 μας αδικεί. Ήταν μία τζάμπα ήττα, την οποία θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι...".


Σύμφωνα με τον διεθνή Κύπριο, Ηλία Χαραλάμπους, το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον ίδιο να δηλώνει: "Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες οι οποίες μας στοίχισαν την ήττα", και κατέληξε:

"Το τελικό αποτέλεσμα δεν πιστεύω ότι αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία...", ενώ τέλος ο Γκλεν Σάλμον είπε: "Όσο ήμασταν συγκεντρωμένοι και ακολουθούσαμε το πλάνο, πηγαίναμε καλά. Μετά χάσαμε το παιχνίδι...".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ