ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Σμιτ για Βλαχοδήμο: "Έμεινε εκτός και προς το παρόν παραμένει ανοικτό ζήτημα"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος JEAN CATUFFE/JEAN CATUFFE/DPPI VIA AFP

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρόγκερ Σμιτ, ρωτήθηκε για την απουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κι από τον αγώνα με τη Ζιλ Βισέντε, τονίζοντας ότι το ζήτημα παραμένει ακόμα ανοικτό.

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Μπενφίκα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ύστερα από καυγά με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ.

Ήδη το όνομα του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ έχουν μπει δυναμικά στην κούρσα, με την τελευταία να καταθέτει πρόταση 9 εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος μετά την απουσία του από την αποστολή των "αετών" για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα, έμεινε εκτός κι από τον αγώνα με τη Ζιλ Βισέντε το Σάββατο (26/8).

Όπως ήταν λογικό ο προπονητής της Μπενφίκα ρωτήθηκε για τον Βλαχοδήμο, υποστηρίζοντας:

"Μπορούμε να έχουμε μόνο δύο τερματοφύλακες στην ομάδα. Μετά έχουμε πάντα έναν τρίτο μαζί μας σε περίπτωση που συμβεί κάτι, είναι η συνήθης διαδικασία. Ο Βλαχοδήμος έμεινε εκτός και προς το παρόν παραμένει ανοιχτό ζήτημα. Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος των μεταγραφών", είπε στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ