ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Βλαχοδήμος: Το Sky Sports αποκαλύπτει προφορική συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος PEDRO FIUZA/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με το Sky Sports, για συμβόλαιο μέχρι το 2028. Η Μπενφίκα ζητάει 15 εκατ. ευρώ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Μπενφίκα, βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, καθώς είναι ο Νο1 στόχος της Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το Sky Sports, ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας ήρθε σε κατ' αρχήν προφορική συμφωνία με τους κόκκινους διαβόλους, οι οποίοι του προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Από τη μεριά τους οι "αετοί" ζητούν 15 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον 29χρονο να αποχωρήσει, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόταση της Γιουνάιτεντ.

Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στην Μπενφίκα από το 2018 κι έχει σημειώσει 225 συμμετοχές, εκ των οποίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 94 παιχνίδια.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας διεθνής απουσίαζε από την αποστολή των "αετών" για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα, ύστερα από καυγά με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ