ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ο Βλαχοδήμος τσακώθηκε με τον Σμιτ κι έμεινε εκτός αποστολής της Μπενφίκα

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος απουσίασε από την αποστολή της Μπενφίκα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Εστρέλα Αμαδόρα, ύστερα από καυγά με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιτ.

Η Μπενφίκα παρατάχθηκε με μία ασυνήθιστη ενδεκάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Εστρέλα Αμαδόρα, αφού απουσίαζε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, παρότι δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας.

Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής δεν καθόταν ούτε στον πάγκο κι έμεινε εκτός αποστολής των Λουζιτανών, προκαλώντας απορία στους φιλάθλους.

Το μυστήριο λύθηκε από ρεπορτάζ της A Bola,η οποία υποστηρίζει ότι ο 29χρονος τερματοφύλακας τσακώθηκε με τον Ρόγκερ Σμιτ, όταν ο Γερμανός τεχνικός τον ενημέρωσε ότι δεν θα βρίσκεται στο βασικό σχήμα για τον αγώνα τοιυ "Λουζ".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βλαχοδήμος ζήτησε τον λόγο γι' αυτήν την απόφαση και η έντονη διαφωνία τους κατέληξε στο "κόψιμό" του ακόμα και από την αποστολή.

Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο 21χρονος Πορτογάλος Σάμουεο Σοάρες, που πέρυσι αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Βλαχοδήμος σταμάτησε ένα σερί 35 αγώνων της Primeira Liga όπου αγωνίστηκε βασικός.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ