ΑΕΚ

Σκόκο: "Προσπαθώ να μην σκέφτομαι"

Argentina's Newell's Ignacio Scocco, right, plays the ball chased by Venezuela's Deportivo Lara Jesus Alvarez during a Copa Libertadores soccer match in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, Feb. 21, 2013.(AP Photo/Fernando Llano)
Argentina's Newell's Ignacio Scocco, right, plays the ball chased by Venezuela's Deportivo Lara Jesus Alvarez during a Copa Libertadores soccer match in Barquisimeto, Venezuela, Thursday, Feb. 21, 2013.(AP Photo/Fernando Llano) AP

Ο Σκόκο έβαλε δυο γκολ στο ματς κυπέλλου αλλά έκανε και πάλι αινιγματικές δηλώσεις για το μέλλον του. "Ακόμα δεν έχουμε καμία πρόταση" λέει η Νιούελς

Μπορεί την προηγούμενη Τετάρτη (7/6) ο Νάτσο Σκόκο να εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της διοίκησης της Νιούελς. Όμως χθες (11/6) το βράδυ έκανε μέσα στο γήπεδο και πάλι το καθήκον του. Δυο γκολ πέτυχεστη νίκη με 4-1 επί της Σέντραλ Νόρτε για το κύπελλο.

Και φυσικά αμέσως μετά το ματς, όλος ο Τύπος έπεσε πάνω του, για μια νέα δήλωση. Ωστόσο ο Σκόκο ήταν και πάλι αινιγματικός για το μέλλον. «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι το μέλλον μου» δήλωσε ο Αργεντινός.

Πάντως για πρώτη φορά σήμερα (12/6) υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αργεντινή, που έβαζαν στο παιχνίδι για τον Σκόκο " ομάδες του εξωτερικού", χωρίς να αναφέρουν πάντως το όνομα της ΑΕΚ.

Στους εντός Αργεντινής μνηστήρες πάντως, την ίδια στιγμή που φαίνεται να κάνει παιχνίδια τακτικής η Ιντεπεντιέντε, αναπτύχθηκε φημολογία ακόμα και για ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για τον Αργεντινό. «Δεν έχουμε ακόμα καμία επίσημη πρόταση για τον Σκόκο» είναι η απάντηση που δίνουν οι άνθρωποι της Νιούελς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ