ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0

Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0
Ολίσε

Η Ξάνθη νίκησε τον Πανθρακικό στο El..Thrakico με 1-0 χάρη στο γκολ του Στρμπά στο 45' με κεφαλιά

Η Ξάνθη με μόλις ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια έψαχνε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι χωρίς βαθμό μέχρι στιγμής, πήγαν για το καλύτερο δυνατό.
Παρόλα αυτά η Ξάνθη ήταν εκείνη που πήρε τους τρεις βαθμούς, καθώς το γκολ του Στρμπά με κεφαλιά στο 45' ήταν αυτό που χάρησε την νίκη στους γηπεδούχους.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: Πηγάδια
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Κίτρινες: Παπαδημητρίου (37' Ξάνθη), Ολίσε (63' Πανθρακικός), Μπαχαρίδης (79' Πανθρακικός), Κλεμάν (82' Πανθρακικός)
Κόκκινες: Κωστούλας (80' Ξάνθη)

Ξάνθη(Γκουτσίδης): Γκπούρνινγκ, Τζάγκι, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Κωστούλας, Κιντάνα, Κιουκέλκα, Στρμπά, Πόι (Τζιωρτζόπουλος 90'), Λουτσιάνο (Φλίσκας 81'), Βακουφτσής (Σουάνης 72').

Πανθρακικός(Καρτιέ): Ρόκα, Κλεμάν, Τζόκιτς, Μπαχαρίδης, Αργυρίου, Ολίσε, Οράκ (Μπουβάλ 57'), Άλβες (Μίτου 57'), Ρομπέρ (Καπετάνος 70'), Καζάκης, Ντιαλό.

Με μια ματιά


Το... El Thrakico ξεκίνησε με την Ξάνθη να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά και πότε με τον Κιντάνα, πότε με τον Πόι προσπαθούσε να διεμβολίσει την άμυνα του Πανθρακικού.

Η πρώτη υποψία ευκαιρίας έγινε στο 8ο λεπτό με τον Κιουκέλκα να ανεβαίνει από την μεσαία γραμμή και να σουτάρει, όμως ο Ρόκα ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 14' οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όταν σε μια σύγχυση μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού ο Οράκ έκανε το σουτ, όμως ο Ρόκα έδιωκε με δυσκολία σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν.

Το παιχνίδι έχει πολύ αργό τέμπο, καθώς και οι δυο ομάδες προσπαθούν μεν να δημιουργήσουν παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει κάτι αξιόλογο.

Ο Πανθρακικός έχει ισορροπήσει το ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και στο 37' με τον Ολίσε είχε μια καλή στιγμή στον αγώνα. Συγκεκριμένα ο μέσος των φιλοξενούμενων έπιασε ένα σουτ βολίδα, με τον Γκσπούρνινγκ να πετάγεται στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Πανθρακικός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς με τον Ντιαλό να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γκσπούρνινγκ, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Ξάνθης, όταν ο Λουτσιάνο εκτέλεσε καταπληκτικά κόρνερ και ο Στέρμπα που είχε προωθηθεί με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 46'.

Ξεκίνημα όπως και στο πρώτο μέρος...

Η Ξάνθη μπήκε στο δεύτερο μέρος ακριβώς όπως και στο πρώτο, με πολύ όρεξη και κατοχή της μπάλας. Στο 48' ο Λουτσιάνο μπήκε μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, όμως το πλασέ του ήταν κακό και πήγε στην αγκαλιά του Ρόκα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Ρόκα έκανε επιπόλαιο λάθος το οποίο ευτυχώς γι' αυτόν δεν στοίχισε στην ομάδα του, καθώς μετά από κόντρες είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του, μετά από σέντρα του Παπαδημητρίου.

Η απάντηση από την πλευρά του Πανθρακικού ήρθε στο 65' όταν μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή του Γκσπούρνινγκ ο Ντιαλό πήρε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στο δοκάρι του Αυστριακού τερματοφύλακα.

Στο 78' ο Σουάνης μετά από λάθος της άμυνας σκόραρε με κεφαλιά, όμως ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε το γκολ καθώς θεώρησε πως ο νεαρός επιθετικός έκανε φάουλ στον Ρόκα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, οποίος δεν άλλαξε την απόφαση του.

Δυο λεπτά αργότερα ο Κωστούλας αποβλήθηκε από το ματς για τράβηγμα στον Καπετάνο.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πανθρακικός έφτασε μια ανάσα από το 1-1, όταν σε σέντρα του Ολίσε ο Καζάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους, όμως είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι και την ομάδα του να χάνει με 1-0.

Συνέντευξη Τύπου


Γκουτσίδης(Ξάνθη): "Ευτυχώς που κερδίσαμε", ήταν σαν να βλέπαμε το ίδιο έργο με πέρυσι αλλά σε διαφορετική περίοδο. Ιδιοι αντίπαλοι, ίδιος διαιτητής, ίδιο σκορ, στην ίδια εστία πετύχαμε το γκολ και πάλι με στημένη φάση. Πέρυσι με πέναλτι, φέτος από κόρνερ".

Ηταν μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα, χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε και τα καταφέραμε."







Όλα τα λεφτά...


Ο Ολίσε. Φοβερή δουλειά από τον μέσο του Πανθρακικού που "όργωσε" το γήπεδο, ενώ έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το ματς.





Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Την ομάδα της Ξάνθης, καθώς παρά το γεγονός πως κέρδισε με 1-0 δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να πείσει. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για το 1-1, όμως πότε τα δοκάρια, πότε η ατυχία τους στέρησαν ένα τέρμα.





To Live του αγώνα...




Συνθέσεις ομάδων
Skoda Ξάνθη (Γκουτσίδης): Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Παπαδημητρίου, Τζάγκι, Κιντάνα, Κουκιέλκα, Λουτσιάνο, Στρμπα, Πόι, Βακουφτσής

Πανθρακικός (Καρτιέ): Ρόκα, Μπαχαρίδης, Τζόκιτς, Κλεμάν, Αργυρίου, Άλβες, Ολίσε, Οράκ, Ρομπέρ, Ντιαλό, Καζάκης

1' Έναρξη αγώνα
8' Σουτ Skoda Ξάνθη Κουκιέλκα
Σουτ του Κουκιέλκα έξω από την περιοχή, ο Ρόκα μπλοκάρει εύκολα την μπάλα
14' Σουτ Πανθρακικός Οράκ
Δυνατό σουτ του Οράκ έξω από την περιοχή, ο Γκσπούρνινγκ διώχνει με γροθιές
33' Σχόλιο
Κακό παιχνίδι μέχρι στιγμής στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς κάποια καλή ευκαιρία για γκολ
35' Ευκαιρία Skoda Ξάνθη Κωστούλας
Σύγχυση μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, ο Κωστούλας επιχειρεί ένα γυριστό σουτ, η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ρόκα
36' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη Παπαδημητρίου
37' Σουτ Πανθρακικός Ολίσε
"Βολίδα" του Ολίσε έξω από την περιοχή, ο Γκσπούρνινγκ διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ
39' Ευκαιρία Πανθρακικός Ντιαλό
Κάθετη πάσα του Καζάκη στον Ντιαλό, ο οποίος απέναντι στον Γκσπούρνινγκ σουτάρει άουτ
45' Γκολ Skoda Ξάνθη Στρμπα
Εκτέλεση κόρνερ του Λουτσιάνο από αριστερά, ο Στρμπα ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Ευκαιρία Skoda Ξάνθη Λουτσιάνο
Ο Λουτσιάνο μπαίνει από δεξιά στην περιοχή του Ρόκα, προσπαθεί να πλασάρει τον Ισπανό, ο οποίος μπλοκάρει την μπάλα
56' Δοκάρι Skoda Ξάνθη Πόι
Σέντρα του Παπαδημητρίου από δεξιά, λάθος έξοδος από τον Ρόκα, ο Πόι παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι
58' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Οι Μπουβάλ και Μίτου αντί των Οράκ και Άλβες
62' Σουτ Πανθρακικός Μπουβάλ
Διαγώνιο σουτ του Μπουβάλ, η μπάλα μακριά από την εστία του Γκσπούρνινγκ
63' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Ολίσε
65' Δοκάρι Πανθρακικός Ντιαλό
Εκτέλεση κόρνερ του Ολίσε από αριστερά, ο Ντιαλό παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι
70' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Καπετάνος στη θέση του Ρομπέρ
72' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Ο Σουάνης στη θέση του Βακουφτσή
75' Κίτρινη κάρτα Skoda Ξάνθη Πόι
76' Ευκαιρία Πανθρακικός Καζάκης
Διαγώνιο σουτ του Καπετάνου, ο Καζάκης στην πορεία της μπάλας παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκσπούρνινγκ
77' Ακυρωθέν γκολ Skoda Ξάνθη Σουάνης
Ο Σουάνης σκοράρει αλλά το γκολ για ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ πάνω στον Ρόκα
77' Κόκκινη κάρτα Skoda Ξάνθη Κωστούλας
Αποβολή του Κωστούλα για τράβηγμα πάνω στον Καπετάνο
79' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Μπαχαρίδης
80' Φάουλ Πανθρακικός Κλεμάν
Εκτέλεση φάουλ του Κλεμάν, ο Γκσπούρνινγκ μπλοκάρει την μπάλα
81' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Ο Φλίσκας στη θέση του Λουτσιάνο
82' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Κλεμάν
86' Σουτ Skoda Ξάνθη Πόι
Διαγώνιο σουτ του Πόι, ο Ρόκα αποκρούει
89' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Τζόκιτς
90' Δοκάρι Πανθρακικός Καζάκης
Σέντρα του Κλεμάν από αριστερά, ο Καζάκης παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρίσκει και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι
90' Αλλαγή παίκτη Skoda Ξάνθη
Ο Τζιωρτζιόπουλος στη θέση του Πόι
90' Λήξη αγώνα

















































TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ